До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Зачіска, яку носять найкрутіші дівчата Копенгагена

Так, боб і стрижка Hush — це круто, але є щось у тому, щоб просто зібрати волосся в пучок, швидко і легко. На Тижні моди в Копенгагені гості показів обирали як гладкі, глянцеві версії зачіски, так і вільні об'ємні вузли з природною текстурою.

Одночасно утилітарний і легкий, пучок — особливо низький — ідеальний, щоб додати гостроти будь-якому образові. Для урочистих подій його можна зробити святковим, бездоганним; для повсякдення пасуватиме його більш розслаблена версія. Є і практична користь: спекотними днями він допомагає вашій потилиці не перегріватися, а у вітряні — не дає пасмам лізти в очі. Ну і врешті, він просто має крутий вигляд.

Реклама

Гості модних шоу в Копенгагені укладали свої пучки безліччю різних способів: хтось загортав надійний равлик, хтось залишав вільну петлю. Надзвичайно простий і чудовий літній варіант зачіски. Нижче пропонуємо кілька найкращих пучків, які ми помітили під час CPHFW.

Фото: GETTY
Текст: Hannah Coates
За матеріалами vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.