До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Стрижка Hush — це зачіска, від якої ми божеволітимемо цієї осені

Згідно з пошуковими запитами в гуглі, стрижка Hush наразі набула шаленої популярності у Великій Британії та США. Завдяки своїй універсальності та легкості вона не потребує особливого догляду та пасує до різних форм обличчя. Ми зібрали кілька порад, які варто врахувати, перш ніж забронювати місце в салоні.

"Hush — це м’яка багатошарова стрижка, яка майже завжди поєднується з тонким чубчиком або, принаймні, коротшими шарами, що обрамляють обличчя, — пояснюють Шон Пол Нотер і Нік Летам, засновники відомого салону The Hair Bros. — Стрижка багатошарова, що створює красивий розподіл ваги та рухів у волоссі". Волосся природним чином набуває форми, що дозволяє обходитися без укладки. Це ідеально для тих, хто хоче мати ефектний вигляд без зусиль, зберігаючи контури зачіски та деталі біля обличчя.

Реклама

"Це чудова зачіска для тих, хто хоче спробувати чубчик і багатошарову форму, не вдаючись до кардинальних змін, як-от стрижка wolf", — додають вони.

Як зробити так, щоб Hush підкреслила ваші переваги

Кінцевий результат залежить від уваги до деталей. Краще довіритися професіоналу — все буде зіпсовано, якщо стрижку виконано неправильно. "У волоссі не має бути жодних прямих ліній, — кажуть Нотер і Латам, обидва вони часто використовують у салоні бритву замість ножиць. — Якщо волосся надто важке, воно втрачає м’якість та легкість, які є ключовими в цій стрижці".

Щоб уникнути конфузу, завжди варто приносити фотографії, аби показати, які образи вам подобаються, а які — ні. "Як завжди, ретельно вибирайте стиліста, — кажуть майстри. — Перегляньте його роботи онлайн і не поспішайте під час консультації".

Принадність цієї зачіски в тому, що вона підходить для більшості типів волосся, і її можна адаптувати до форми обличчя й образу жінки. "На прямому волоссі варто зробити шари трохи коротшими, щоб вони були помітні, а от на хвилястому або кучерявому ми залишаємо більше довжини, щоб воно могло закручуватися".

Як стилізувати Hush

Форма Hush не вимагає надто серйозних зусиль з укладанням; щоб підкреслити шари та створити ефект невимушеності, шукайте непомітні текстурувальні продукти або ті, які допомагають волоссю легко висохнути на повітрі, щоб підкреслити струмливі деталі стрижки.

"Один із наших фаворитів — Hairstory’s Undressed, спрей з трояндовою водою. Це хороша альтернатива морській солі, оскільки створює пляжну текстуру, не роблячи волосся хрустким. Whip It Good від Evo чудово підходить для кучерявого волосся, оскільки він надзвичайно легкий і зволожує. А спрей Dede від Davines зволожує волосся та допомагає пом’якшити до бажаної форми", — рекомендують вони.

Приклади стрижки Hush

@lalalalisa_m
@justinesoranzo
@thehairbros
@fyirobyn
@hoooooyeony
@thehairbros1
@_jennysorakong

Текст: Hannah Coates
За матеріалами vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.