До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Яке на вигляд щастя: відеопроєкт EVENTCAFE х Comilfo

Київська агенція з організації весіль і приватних свят EVENTCAFE спільно з командою декораторів Comilfo зняли гарне відео про миті, які ми переживаємо, відзначаючи важливі події у своєму житті. Здається, саме такий вигляд має щастя.

"Чому останнім часом людям захотілося святкувати життя частіше, ніж раніше? Захотілося зробити свій день народження особливим, здійснити свою мрію, вдягнути ошатну сукню, зібрати всіх найулюбленіших людей в одному місці й гарненько потанцювати. Захотілося не відкладати життя на потім, — міркують автори відео. — Ці приємні миті промайнуть швидко, але ніколи не забудуться. Свято сповнює, вириває з буденності та дарує безліч яскравих емоцій".

Реклама

Київську агенцію з організації заходів EVENTCAFE 2012 року заснувала Майорова Оксана. Впродовж восьми років компанія працювала над створенням різноманітних приватних свят і допомагала своїм клієнтам зробити важливі для них дні особливими. Місія агенції — розвивати культуру святкування в Україні, ілюструючи, яким може бути свято, сповнене сенсу.

Director @chereshnya

DOP @elisichenko

Style Nataliya Osadcha

Set Design @comilfodecor

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.