До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як прикрасити будинок до Великодня: ідеї з Pinterest

Одне з головних свят року вже зовсім близько, а цікаві та прості ідеї для декорування будинку можна знайти в нашій добірці. Vogue.ua зібрав на Pinterest для натхнення приклади аксесуарів для великоднього столу і не тільки.

При перегляді пропозицій від Pinterest – відразу зрозуміло, що мінімалізм, геометрія і монохром домінують не тільки в моді, але і в повсякденних речах. Під час розфарбовування крашанок варто зупинитися на певній тематиці. Наприклад, окрему увагу звернути на блискітки, або вибрати кілька кольорів однієї палітри і фантазувати на їх тему. Також, особливістю крашанок може стати не малюнок на них, а те, в що вони поміщені. Якщо оздоблені яйця помістити в прозору вазу простої форми, можна створити ненав'язливий елемент інтер'єру, який додасть приміщенню особливого настрою. Різноманітні вінки з верби або саморобні гнізда з вати і м'якого паперу теж допоможуть додати настрою новизни в консервативну атмосферу Великодня. Експериментувати можна і з такими підручними засобами, як дріт, бісер і лелітки, що допоможуть створити цікаві композиції.

Реклама

<b>пасха яйца</b>

Для святкового оформлення достатньо звернутися до великодньої символіки: курчат, кроликів, весняних тонів, квітів, гілочок верби. У Pinterest пропонують прикрашати вербу вирізаними з паперу метеликами і квітами. Фігурки курчат або кроликів можуть прикрасити елементи меблів, а з квітів можна зробити яскравий і запашний вінок, який нагадуватиме про прихід тепла та обдаровуватиме будинок ніжністю і затишком. Не варто забувати і про такі речі, як посуд або серветки. У це свято вони повинні мати по-особливому витончений і вишуканий вигляд.

<b>пасха декор</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.