До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що в моєму телефоні: 5 улюблених додатків редакції Vogue UA

Для роботи, відпочинку і вгамування допитливості. Розповідаємо, які мобільні додатки підкорили серця і телефони редакції Vogue UA.

Photo: Getty Images
Shazam

Цей додаток, про який ви, напевно, знаєте, допомагає швидко дізнатися, що за пісня або музична композиція грає у крамниці, ресторані чи на вулиці. "Це мій улюблений додаток, адже я можу дуже швидко дізнатися, яка саме гарна музика грає поруч. Знайдена композиція автоматично додається в Apple Music, не засмічуючи таким чином мій Spotify, де у мене лише класна музика і тематичні плейлисти", — каже Ксенія Шагова, бренд-менеджерка Vogue UA.

Реклама
Telegram

Додаток, в якому проходять трудові будні і розслаблені вечори. "На першому місці у мене Telegram, позаяк це найзручніший і найпрактичніший месенджер з існуючих, адже в ньому є все: швидкі повідомлення, чати, дзвінки, різні канали, а ще яскраві і веселі стікери", — говорить Анна Новосад, фахівчиня з документообігу Vogue UA. До слова, саме завдяки Telegram-каналу "Так і ходи", про догляд за кучерявим і хвилястим волоссям, ми познайомилися з його засновницею Олександрою Шевєльовою і зібрали корисні поради для догляду за кучерями, які ви знайдете тут.

Seek by iNaturalist

Seek by iNaturalist — улюблений додаток б'юті-редакторки Vogue UA Олени Пономаренко. Додаток допомагає визначити назви рослин (і тварин), достатньо їх лише сфотографувати. "Це справжній "Shazam"для рослин!", — нахвалює додаток Олена Пономаренко. "Треба визначити бугенвіллію — визначить бугенвіллію. Треба визначити рододендрон — визначить рододендрон. Відрізняє жасмин від чубушника, допоміг ідентифікувати одеські дерева як катальпи. Трави теж визначає", — продовжує вона. Один нюанс: важливо сфотографувати рослину в її природному середовищі існування, тому що, можливо, Seek враховує геолокацію як суттєвий фактор для ідентифікації рослини (або тварини).

YouTube Music

Коли більшість прихильників музики вибирають Spotify, Анна Новосад залишається вірною YouTube Music. Як і інші додатки з музикою, на кшталт Apple Music і SoundCloud, тут теж легко створюються добірки за категоріями, збираються плейлисти і рекомендації залежно від переваг користувачів. Як каже сама Анна, "YouTube Music з'явився раніше за Spotify, тому за звичкою я продовжую користуватися ним".

I am

I am — додаток з аффірмаціями [твердження, що створюють позитивний психологічний настрій], які можна персоналізувати під власні потреби і запит. "Тестую цей додаток кілька тижнів поспіль, і бачу, як вчасно іноді приходять підбадьорюючі нагадування", — каже журналістка vogue.ua Валентина Анохіна. "Я постійно вивчаю різні методи боротьби зі стресом і тривогою, на кшталт медитацій, йоги і роботи з психотерапевтом, і поки отримати кілька підбадьорливих слів кілька разів на день для мене хороший спосіб, щоб прийти до тями і відчувати мить, практично не докладаючи для цього зусиль", — пояснює вона.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.