До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

9 ідей, як підготувати дім до весни

З настанням весни, коли все навколо охоплено очікуванням змін, ми хочемо привнести щось нове у власне життя. Оновлення просить не тільки гардероб, а й домашній інтер’єр. Спільно із салоном сучасного сервування TWLV ми підготували великий гід наймоднішими предметами для дому, які можна як подарувати близьким людям, так і придбати для себе, щоб оновити житло з настанням довгоочікуваного тепла.

Реклама

У салоні TWLV з 1 по 14 березня діє спеціальне пропонування: дизайнерський посуд, аромати, свічки, домашній декор і багато іншого можна придбати за приємними цінами. Чудовий привід потішити близьких — незалежно від того, святкуєте ви 8 березня чи ні.

Порцелянові дифузори Maison Berger

Хто з нас не любить аромати для дому й дифузори? Немає кращого способу розслабитися після напруженого дня, ніж ввімкнути приємну музику й запалити парфумовану свічку або відчути, як дифузор наповнює будинок улюбленим ароматом. Упродовж 120 років французька компанія Maison Berger Paris випускає лампи й дифузори з вишуканими французькими ароматами. Maison Berger Paris — найбільший виробник ламп безполуменевого горіння у світі (лампи Берже), які спершу застосовували для очищення повітря в лікарнях, а потім популяризували в парфумерному світі. Рекомендуємо звернути увагу на серію дифузорів Jonathan Adler з кокетливим декором, а також на ароматизовані свічки із цієї колекції.

<b>12 персон_диффузоры</b>

Келихи й декантер Riedel

Складно уявити собі гарну вечерю без правильних келихів для вина. Беззаперечний фаворит vogue.ua у цій добірці — винні келихи легендарної кампанії Riedel, які стануть і гарним подарунком, і просто вигідним придбанням для себе, адже немає нічого приємнішого, ніж дегустувати улюблене вино з правильних келихів, які розкривають смак і аромат. Класичні позиції Riedel, популярні серед поціновувачів вина в усьому світі, — це набір келихів для шампанського й бокали для шардоне, округла форма яких розкриває фруктовий смак цього вина. Червоне вино ліпше дегустувати з келихів серії Magnum — і не забудьте про декантер.

До речі, 10 й 11 березня в салоні сучасного сервування TWLV спільно з Riedel відбудеться винна дегустація.

<b>12 персон_Riedel</b>

Порцеляновий посуд Lenox

Перше, що хочеться зробити з настанням весни, — змінити пуховик на тренч, а чоботи — на ботильйони або туфлі. Але оновлення потребує й наш дім. Якщо плануєте запросити на перший весняний обід друзів або родичів, подумайте, який посуд буде на вашому столі. Гості точно будуть у захваті від порцеляни з колекції Sprig&Vine американського бренду Lenox. Колекція натхнена красою англійського саду: тарілки, блюда й чашки прикрашені золотим листям, гілками й квітами. Цей посуд годиться як для повсякденного вжитку, так і на подарунок. Доступний у темно-синьому, білому й бірюзовому кольорах. Ще одна весняна лінійка Lenox — Butterfly Meadow: чарівні метелики на тарілках і чашках не залишать байдужими нікого. Подарунки, декор і столовий посуд Lenox виготовлені з тонкої й прозорої порцеляни.

<b>12 персон_lenox</b>

Набір посуду Rosenthal Turandot

Посуд як твір мистецтва — це про лінійку посуду й декоративних виробів Rosenthal Turandot. Серію Turandot дизайнер Джіані Кінті створив під враженням від старовинних декорацій до однієї з перших постанов опери Пуччіні "Турандот". Тільки вдивіться: на посуді розкрилося листя бамбука, дерева гінкго й розквітли півонії, а поруч із ними — мініатюрні фігурки бабок... Милуватися можна нескінченно! Фаворити vogue.ua — заварювальний чайник і чашка для чаю з блюдцем: з ними легко можна влаштувати найінстаграмніше чаювання у світі. До речі, весь посуд Rosenthal виробляють у Німеччині, на заводі, що працює за принципом екологічного виробництва.

<b>12 песрон_Rosenthal Turandot</b>

Свічки Rosenthal Versace

Немає людей, байдужих до свічок. Хоч який сезон на дворі — переддень новорічних свят, весна або літо, свічки — прекрасний вибір дарунка з будь-якого приводу: ідете ви просто в гості чи хочете привітати близьку людину з важливим днем. Цієї весни радимо звернути увагу на серію свічок з натурального воску Rosenthal Versace — порцелянові свічники оформлені культовими візерунками Versace. У 2020 році лінія ароматичних свічок поповнилася новими дизайнами, включно з принтами Jungle і Jungle Animalier.

<b>12 персон_Свечи Rosenthal Versace</b>

Вази Rosenthal

Напевно, на початку весни це відчуття знайоме кожному: проходячи повз квіткові крамниці, не можеш відмовити собі в приємності купити букет тюльпанів — потішити подругу, маму, колегу або себе кохану. А чому б не придбати нову вазу — дизайнерську, яка й без квітів матиме на полиці вигляд повноцінного декору? (І до речі, стане чудовним тлом для ваших дзвінків у Zoom.) Великий вибір стильних ваз пропонує Rosenthal. Яскраві барокові вази з орнаментом, білосніжна скручена Rosenthal Squall, порцелянові вази або, наприклад, знаменита авангардна ваза Fast, яку багато років тому розробив дизайнер Седрік Рагот, — вибирайте, що вам припаде до душі.

<b>12 персон_Вазы Rosenthal</b>

Столове приладдя й посуд Sambonet

Накриваючи обід або вечерю, важливо пам’ятати: ефектною прикрасою столу може стати столовий декор і навіть приладдя, а не тільки ваза або розкішний свічник. Наприклад, столове приладдя Sambonet — ідеальне поєднання легендарної італійської майстерності й гарного смаку. Зверніть увагу на незвичні й функційні піалиGio Ponti, які точно привернуть увагу ваших гостей за столом — такі вони надзвичайні. Ці дві чаші з ніжкою, з’єднані між собою, — окремо можуть стати стравою для фруктів або замінити вазу для квітів, а разом перетворюються на стильний аксесуар для столу. Якщо шукаєте ошатний аксесуар, то вибирайте піалу відтінку шампанського, а якщо класику — то в чорному кольорі.

<b>12 персон_Sambonet</b>

Вази й свічники Georg Jensen

Незвичні вази й свічники здатні оживити навіть найкласичніший або найнейтральніший інтер’єр — і стати доречним подарунком. Фаворит vogue.ua серед дизайнерських брендів — данська компанія Georg Jensen, відома створенням оригінальних позачасових предметів. Наприклад, як ці надзвичайні свічники Cobra наявні в сталевому й золотому кольорі, або блискуча сталева ваза.

<b>12 персон_хансен</b>

Набір келихів LSA

Якщо шукаєте небанальний і вишуканий весняний подарунок, зверніть увагу на келихи англійського бренду LSA — його обов’язково оцінять ті, хто розуміється на якості. LSA — один з лідерів у створенні порцелянових і скляних виробів. Майже вся їхня продукція виробляється вручну, а техніка виготовлення, якої вони дотримуються, вже не одне століття, переходить з покоління в покоління майже без змін. Цінителям традицій сподобаються класичні шампанки з рожевого скла, а прихильникам сучасніших форм — високі келихи для шампанського.

<b>12 персон_LSA</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.