До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Все, що відомо про третій сезон серіалу "І просто так..."

Серіал "І просто так..." повернеться на екрани з третім сезоном. Розповідаємо, чого очікувати від нових епізодів.

Реклама

Яким буде акторський склад третього сезону?

"Ми раді поділитися новинами про те, що з моменту запуску другого сезону "І просто так..." став найпопулярнішим серіалом HBO Max на сьогодні, — сказала голова HBO Max Сара Обрі у заяві минулого літа. — Ми не можемо дочекатися, коли аудиторія побачить, куди третій сезон приведе наших улюблених ньюйоркців. Ми в захваті від того, що проводимо більше часу, розповідаючи нові історії про життя цих персонажів".

У будь-якому випадку, очікується, що більшість головних героїв, яких зіграли Сара Джессіка Паркер, Сінтія Ніксон, Крістін Девіс, Саріта Чоудрі, Ніколь Арі Паркер, Карен Піттман, Джон Корбетт, повернуться в нових епізодах. Однак ми більше не побачимо Сару Рамірес, яка грала Че Діас. 17 січня 2024 року з'ясувалося, що акторку прибрали з майбутнього сезону, а Рамірес написала в інстаграмі, що її час на шоу закінчився, тому що "кастинг-директори та агенти роблять чорні списки усіх акторів, хто підтримував палестинців у Газі". Інші джерела зсередини виробництва оскаржували ці претензії, кажучи: "Сара не була звільнена, тому що вона підтримує Палестину та припинення вогню. Сару звільнили, адже персонаж Че більше нічого не привносив у шоу. Після розриву стосунків Че і Міранди, персонаж вже не мав цінності. Сюжетна лінія Че як коміка, що бореться з власними проблемами, була марною тратою ефірного часу, і Сара це знала".

Чого очікувати від сюжету?

Більш детальна інформація, зрозуміло, ретельно зберігається в таємниці, але відсутність Че викликає цілу низку питань: куди піде сюжетна лінія Міранди? Чи може її згадка про Скіппера в минулому сезоні натякнула на повернення ще одного героя з оригінального серіалу "Секс і місто"? А Керрі та Ейдан будуть разом чи все ж продовжать свою п'ятирічну паузу? Саманта нарешті повернеться на екрани? Всі здогадки та гіпотези можуть здаватися безглуздими, але пам’ятайте: це шоу, яке шокувало глядачів смертю Біга у першому сезоні. Отже, очевидно, все може статися.

Коли вийде третій сезон "І просто так..."?

Через затримки виробництва, що виникли в результаті тогорічних страйків WGA та SAG-AFTRA, третій сезон серіалу "І просто так..." не повернеться на екрани аж до 2025 року, при цьому точна дата випуску ще не буде оголошена.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.