До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Бездоганний стиль Саріти Чоудрі — зірки серіалу "І просто так..."

У світі телебачення немає серіалу, який так яскраво оспівував би моду, як "Секс і місто". Саме завдяки цьому шоу Manolo Blahnik став культовим та всесвітньо популярним брендом, а широкий загал дізнався, що слово "багет" означає не лише хліб, а й ультрамодну модель сумки загалом. Стиль, мода та різноманітність цього шоу дозволили йому зберігати свою актуальність через роки після виходу першого епізоду в ефір.

Реклама

Хоча глядачів залишили лише з теплими спогадами про чотирьох легендарних нью-йоркських жінок після завершення серіалу, довгоочікуваний (проте дещо контроверсійний) перезапуск шоу "І просто так..." вийшов на екрани 2022 року з новим акторським складом. На екрани повернулися троє з чотирьох улюблених подруг (відсутність Кім Кетролл по-особливому болить прихильникам серіалу) і кілька нових героїнь. Одна з них — рієлторка Керрі, яка стала її найкращою подругою. Загадкова Сіма — гламурна жінка з Нью-Йорка, яка обожнює свої сумочки, так само як героїня Сари Джессіки Паркер обожнює свої туфлі. Зайве говорити, що вона завзята та неймовірна жінка, з розкішним гардеробом.

Жінка, яка грає Сіму, британська актриса Саріта Чоудрі, має разючий власний стиль й поза кадром — із цим їй допомогла нью-йоркська стилістка Кейтлін Берк. Ми вперше побачили безтурботно елегантні вбрання Чоудрі під час першого престуру "І просто так...". Для нью-йоркської прем’єри шоу вона вибрала кремовий костюм великого розміру та відповідну жилетку замість сукні. Чоудрі не розчарувала й у другому раунді: на пресконференції нового сезону серіалу Саріта у своїх ансамблях вміло витримує баланс між вишуканістю та сексуальністю.

У той час як стиль Сари Джесіки Паркер завжди славився еклектичністю, що нагадує стиль її героїні Керрі, смак Чоудрі як на екрані, так і поза ним свідчить про те, що в місті може з’явитися нова ікона стилю. Нижче ми зібрали образи, які доводять, що Саріта Чоудрі — це зірка з бездоганним смаком.

За матеріалом vogue.com.au

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.