До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ейдан — найстильніший чоловік в серіалі "Секс і місто"

У другому сезоні шоу "І просто так..." Керрі (Сара Джессіка Паркер) та її колишнє кохання Ейдан Шоу (Джон Корбетт) гуляють вулицею Нью-Йорка. Ейдан відростив своє фірмове хвилясте волосся, від нього віє шармом, який приходить з віком, і він одягнений у куртку Barbour — відомий символ статусу та вишуканості. Однак ці вощені куртки носять безліч людей, і Ейдан просто зливається з іншими чоловіками на вулицях Нью-Йорка.

Реклама

Інша справа — молодий кантрі-Ейдан. Новий стриманий стиль героя має ніяковий вигляд, ніби він занадто старається, коли доходить до вибору одягу. Хоча насправді його зовнішність пробуджує фантазію про те, що такий чоловік має пахнути корою та тирсою й бути одягненим у спітнілу футболку. Ейдан з оригінального серіалу носив круті розкльошені штанами в стилі ретро та сині джинсові сорочки. Зрештою, Ейдан — чоловік, який чарівним чином опинився у квартирі Керрі у Вест-Вілліджі й змінив їй підлогу.

Ейдана постійно порівнюють із дуже стилізованим Містером Бігом, який вічно ходив у костюмі та дуже туго затягнутій краватці. Але уніформа Ейдана, що складалася з джинсів і футболок, дуже пасувала йому, тому що він носив свій одяг і працював у ньому — руками. Він шліфував, пиляв і жив у цих футболках. Його джинси вигоряли та стиралися самі по собі, тому що він носив їх до останнього.

А проте Ейдан розумівся на якісних речах та тканинах, врешті, це його робота. Згадайте ту замшеву куртку, в яку він був одягнений, коли ми вперше з ним зустрічаємося на екрані. Вона помітно якісна й красивого відтінку дерева, а також бездоганно доповнює будь-який образ з деніму та футболки, який він часто носить. Він впевнено підбирав і аксесуари. Найбільш очевидною є його любов до бірюзових прикрас. Його руки прикрашені великими каблучками, а на шиї звисали шкіряні намиста. Це ніжна форма самовираження.

Численні трансформації Ейдана пізніше в серіалі "Секс і місто" засмучують багатьох його прихильниць. Він став людиною, яка відмовилася від своїх фанкових сорочок. Він став завів нудну коротку зачіску і припинив одягати чоловічі прикраси. Коли Ейдан знову з’являється в четвертому сезоні, Керрі відразу зауважує, який чудовий вигляд він має, а Саманта вигукує: "Йому просто потрібно було позбутися бірюзових кілець!" Його дух і стиль були виснажені обманом Керрі. Він втратив багато чарівності, коли ставав все більш і більш захопленим Нью-Йорком. Хоча проблиск надії був. Коли Ейдан і Керрі возз'єднуються в четвертому сезоні, він кидає каміння в її вікно. В той момент він одягнений у ту саму чудову замшеву куртку з білою сорочкою, вишитою квітами. Це найніжніша з можливих версія його пізнішого "я" — і нагадування про те, чому він мав такий чудовий вигляд спочатку.

За матеріалом vogue.com.au

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.