До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Яким буде третій сезон серіалу "Білий Лотос"

На жаль, дивовижна Таня МакКвоїд, яку зіграла неперевршена Дженніфер Кулідж, вірогідно, не з’явиться у нових епізодах "Білого Лотоса" після фіналу другого сезону. Однак глядачі побачать принаймні одне знайоме обличчя в продовженні шоу.

Реклама

27 березня видання Variety повідомило, що після двох сезонів, дія яких розгортається на курортах на Мауї на Гаваях і Таорміна на східному узбережжі Сицилії, герої серіалу вирушать до Таїланду. Попри те що представники HBO відмовилися від офіційних коментарів, кілька джерел, близьких до виробництва серіалу, підтвердили цю новину для Variety, додавши, що виробнича група вже проводила час в країні в пошук місць для знімання.

Оскільки перші два сезони серіалу були зняті у двох готелях Four Seasons, можливо, третій сезон також обере місцем дії один з розкішних резортів. У Таїланді їх є всього чотири: у Бангкоку; готель, встановлений серед рисових полів Чіангмай; в лісах Північного Таїланду; і винятковий курорт на острові Самуї. Враховуючи пляжні антуражі попередніх сезонів "Білого Лотоса" — не кажучи вже про те, що обидва були зняті на островах — варіант готелю на Самуї здається найбільш вірогідним. Хоча постановники шоу, звичайно, можуть вирішити змінити хід справ цього разу.

Ще до того, як відбулася прем'єра другого сезону, шоураннер серіалу натякнув на можливість третього сезону, дія якого розгортатиметься в Азії, а згодом додав, що він може зосередитись на темах, в які серіал ще не заглиблювався. "Перший сезон розповідав про гроші, а другий сезон — про секс, — сказав він у відео, опублікованому після фіналу другого сезону. — Я думаю, що третій сезон був би, можливо, сатиричним і смішним поглядом на смерть та східну релігію та духовність".

У квітні 2023 року також з'явилися новини про те, що Белінда (Наташа Ротвелл), спа-менеджерка з готелю на Мауї в першому сезоні, повернеться в нових епізодах. Після того, як Таня мала трансформаційний досвід під час однієї з процедур Белінди, спадкоємиця намагалася подружитися з нею і запропонувала фінансувати потенційне оздоровче підприємство, перш ніж вона занурилася в її тодішній бурхливий роман з Грегом (Джон Грі). Чи залишила Таня невелике багатство Белінді у своєму заповіті? Або, Белінда знайшла інший спосіб розпочати свою справу? І чи повернеться Грег, аби відповісти за свій внесок у смерть Тані?

Через страйк SAG-AFTRA виробництво шоу затягнулося й розпочнеться на початку лютого 2024 року, при цьому в ефір серіал вийде, як очікується, вже у 2025 році. Однак, процес кастингу зараз у повному розпалі, з 13 новими ролями. На яких героїв очікувати в нових серіях? За словами джерел, це будуть "патріарх, корпоративний керівник, актриса, пара матерів, невдаха і йог". У листопаді 2023 року творці шоу "Білий Лотос" надали ще один загадковий натяк про новий сезон для Entertainment Weekly, сказавши: "Це буде масштабований "Білий Лотос". Він буде довшим, більшим, божевільнішим. Я не знаю, що про нього подумають люди, але я дуже схвильований". Що ж, тим часом нам залишається лише дочекатися прем'єри.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.