До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тизер третього сезону серіалу "Статеве виховання"

Netflix представили тизер третього сезону популярного серіалу "Статеве виховання", який виходить уже 17 вересня. За менш ніж добу відео набрало 800 тисяч переглядів на YouTube — що вкотре підтверджує, що "Статеве виховання" — серед найочікуваніших прем’єр осені. Тизер знято як рекламу школи Мурдейл, а рекламують її наші улюблені герої: Отіс (Ейса Баттерфілд), Мейв (Емма Маккей), Ерік (Шуті Гатва) та інші учні. Також у тизері ми бачимо нового директора школи — Гоуп Геддон (зірка серіалу "Дівчата").

За сюжетом героїня Джемайми Керк — колишня учениця школи Мурдейла, що повернулася до своєї альма-матер з наміром відновити її колишню славу. Тим часом Отіс (Ейса Баттерфілд) і його друзі переймаються підлітковими секс-експериментами. Ерік (Шуті Гатва) і Адам (Коннор Свінделлс) тепер офіційно пара, а Мейв (Емма Маккі) досі не отримала того самого голосового повідомлення. Водночас мама Отіса, психотерапевтка Джин (у виконанні Джилліан Андерсон) чекає на дитину. Що ще нового нас чекає в третьому сезоні — дізнаємося зовсім скоро.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.