До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що треба знати про третій сезон серіалу "Статеве виховання"

Навесні 2021 року на Netflix повертається блискуча підліткова драма "Статеве виховання". Що відомо про третій сезон шоу, читайте в нашому матеріалі.

"Статеве виховання"

Рівно рік тому, у лютому 2020 року, Netflix оголосили, що третьому сезону "Статевого виховання" бути. Нагадаємо, перший сезон іскрометного шоу про сексуальне виховання підлітків вийшов 2019 року. Події відбуваються в середній школі маленького містечка Мурдейл: головний герой Отіс (Аса Баттерфілд) разом з подругою організовує в школі щось на кшталт секс-школи для підлітків, щоб допомогти однокласникам розібратися із сексуальними проблемами. Серіал миттєво став гітом завдяки незрівнянному сценарію дебютантки на великому телебаченні Лори Нані й актуальним темам, які він порушує, — від булінгу до гендерної рівності та, звісно, акторському складу, який очолює Джилліан Андерсон у ролі сексологині Джин Мілберн, матері Отіса, яка завжди готова поговорити із сином про секс. До речі, докладне інтерв’ю Джилліан Андерсон читайте за покликанням. Перший сезон "Статевого виховання" 2019 року переглянуло понад 40 мільйонів глядачів у всьому світі.

Реклама
"Статеве виховання"

У тизері третього сезону багато інтриг і натяків на те, що ж на нас чекає. У відео директор школи Грофф (Алістер Петрі) проводить глядача коридорами школи й представляє картини, на яких зображені головні герої, а також натякає на сюжетні лінії, які буде висвітлено в майбутньому сезоні. Отіс залишиться "секс-гуру"; в Еріка все так само складно з Адамом, який не готовий прийняти свою ідентичність; Лілі й далі вивчає свою сексуальність, а цікавість Джексона до акторської майстерності може виявитися його справжнім покликанням. Як ми пам’ятаємо, наприкінці другого сезону найпопулярніший хлопець у школі, Джексон, знайшов у собі сили кинути спорт — і замість цього вийшов на сцену в ролі Ромео в адаптації "Ромео і Джульєтта". Що ж він зробить далі?

Судячи з тизеру, у третьому сезоні герої ще більше заплутаються у своїх сексуальних і романтичних проблемах, тож цікавіше нам буде розплутувати ці клубки. Головна інтрига — чи будуть разом Отіс і Мейв, адже в Отіса з’являється новий суперник — хлопець в інвалідному кріслі, і що робитиме зі своїм новим станом мама Отіса Джин (не забігатимемо наперед)?..

Сценарій третього сезону

Відомо, що третій сезон почнеться не там, де закінчився перший — про це в інтерв’ю The Guardian розповів актор Аса Баттерфілд. "З часу фінального епізоду другого сезону відбувся певний стрибок. Отіс повернувся в школу, але він трохи виріс і став зухвалішим. Мені було кумедно зображувати його нову харизму. Але не хвилюйтеся, він все ще незграбний. Під час знімання нас сфотографували папараці, і люди хвилювалися через те, що в Отіса з’явилися вуса. Можу тільки сказати, що це ненадовго".

У новому сезоні на екрани повернуться улюблені герої, а отже й актори: Джилліан Андерсон — у ролі Джин Мілборн, Аса Баттерфілд — як Отіс, Емма Макей — у ролі Мейв, Нкуті Гатва — в образі Еріка, а Кедар Вільмс-Стрілінг — в образі Джексона. Але також з’являться нові обличчя: актриса Джемайма Кірк зіграє колишню студентку Мордейла й нову директорку школи Гоуп, Джейсон Айзекс — Пітера Гроффа, успішнішого старшого брата містера Гроффа, з яким той житиме після розлуки з місис Грофф. Актор і музикант Дуа Салех зіграє небінарного учня школи, що постане проти правил школи й конфліктуватиме з новою директоркою.

Одна з локацій для знімання

Через пандемію знімати третій сезон почали майже на пів року пізніше, у вересні 2020 року. Шкільні сцени знімали, як і раніше, на території колишнього кампуса Університету Південного Уельсу в Ньюпорті, а інші сцени — у Монмутширі. Дата виходу сезону поки невідома, але, за чутками, Netflix готують до показу вісім епізодів на кінець весни.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.