До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перші кадри третього сезону "Статевого виховання"

Стримінгова платформа Netflix оголосила, що прем’єра третього сезону серіалу "Статеве виховання" відбудеться 17 вересня і представила перші кадри зі знімання нових епізодів.

Эйми Лу Вуд и Эмма Макки в третьем сезоне сериала Еймі Лу Вуд та Емма Маккі в третьому сезоні серіалу "Статеве виховання"

Зірка серіалу "Дівчата" Джемайма Керк приєдналася до акторського складу в ролі директорки школи. За сюжетом її героїня — колишня учениця школи Мурдейла, що повернулася у свою альма-матер з наміром перетворити її в найкращий навчальний заклад. Цього сезону до ансамблю також приєдналися: Джейсон Айзекс у ролі Пітера Гроффа, багатого старшого брата колишнього директора школи містера Гроффа (Алістер Петрі), і музикант Дуа Салех у ролі небінарного студента Кела, у якого виникає конфлікт з директоркою через її консервативні погляди на шкільну політику.

Реклама
Джемайма Керк в третьем сезоне сериала Джемайма Керк у третьому сезоні серіалу "Статеве виховання"

Тим часом Отіс (Ейса Баттерфілд) і його друзі переймаються підлітковими секс-експериментами. Ерік (Шуті Гатва) і Адам (Коннор Свінделлс) тепер офіційно пара; брюнетка Мейв (Емма Маккі) досі не отримала того самого голосового повідомлення; Джексон (Кедар Вільямс-Стірлінг) розривається через своє останнє кохання; Емі (Еймі Лу Вуд) стала феміністкою. Що стосується дорослих, то докторка Джин Мілберн (Джилліан Андерсон) виявляється вагітною, а мати Адама перебуває в процесі сексуального пробудження.

Все, що потрібно знати про третій сезон серіалу, ми розповідаємо в цьому матеріалі.

Шути Гатва и Эйса Баттерфилд в третьем сезоне сериала Шуті Гатва та Ейса Баттерфілд у третьому сезоні серіалу "Статеве виховання"

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.