До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що потрібно знати про новий фільм "Мати" з Дженніфер Лопес

Дженніфер Лопес — одна з найвідоміших жінок Голлівуду. За свою кар'єру їй вдалося зіграти декілька визначних ролей та залишити свій слід в історії кіно. І шанувальники, безсумнівно, чекають виходу її нового фільму "Мати" на Netflix.

Дженніфер Лопес у фільмі
Дженніфер Лопес у фільмі "Мати"

Реклама

Немає нічого сильнішого за материнську любов. У новому бойовику Netflix Дженніфер Лопес грає вбивцю, яка вимушена припинити переховуватися, щоб захистити свою доньку, від якої вона колись відмовилася. За сюжетом, ФБР уклало угоду з героїнею Лопес після того, як кілька їхніх агентів були вбиті, а двоє небезпечних чоловіків все ще перебувають на волі. За словами Netflix, нападники можуть бути небезпечними, але ця фатальна жінка значно смертоносніша, ніж будь-хто інший, особливо коли йдеться про захист тих, кого вона любить. Попри те що фільм наповнений екшеном, глядачі також зможуть побачити більш вразливий та емоційний бік героїні Лопес, коли вона намагається відновити стосунки зі своєю дочкою та надолужити втрачений час.

Дженніфер Лопес у фільмі
Дженніфер Лопес у фільмі "Мати"

Повідомляється, що фільм "Мати" натхнений культовою стрічкою "Леон" з Наталі Портман у головній ролі. Режисеркою "Матері" є Нікі Каро, яка раніше працювала над мультфільмом Disney "Мулан", тому знає, як створювати сильні жіночі персонажі.

"Мати" виходить на Netflix у п’ятницю, 12 травня, якраз напередодні Дня матері. Дивіться трейлер стрічки нижче.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.