До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що дивитися на Netflix у квітні

Історична драма про Другу світову війну, політичний трилер "Дипломат" із Кері Расcелл та чорна комедія про дорожню пригоду, яка перетворюється на катастрофу, — серед найцікавіших новинок квітня на Netflix.

"Гризня"

Реклама

Дотепна чорна комедія про двох незнайомців, життя яких перетинається через аварію на дорозі. Денні Чо — підрядник-невдаха з особистими проблемами, а Емі Ла — успішна та самовдоволена підприємиця із красивим життям. Протягом 10 серій ворожнеча поглинає героїв, оскільки їхні життя та стосунки з різними людьми раптово переплітаються різними способами.

6 квітня

"За океан"

Події відбуваються в 1940 році в Марселі. Двоє американців та їхні союзники планують операцію з порятунку художників і письменників, які біжать з Європи під час Другої світової війни (серед них були Макс Ернст, Марсель Дюшан). Це екранізація популярного роману Джулі Оррінгер "The Flight Portfolio", який розповідає реальну історію Другої світової війни, яку ви, скоріше за все, не чули. Головний герой серіалу — Варіан Фрай, американський журналіст, який прибуває до Франції в 1940 році та створює Комітет надзвичайного порятунку.

7 квітня

"Одержимість"

Синопсис цього британського еротичного трилера звучить перспективно: "Інтрижка шанованого лондонського хірурга з нареченою його сина перетворюється на еротичне захоплення, яке загрожує назавжди змінити їхнє життя"...

Уважний глядач, найімовірніше, згадає сюжет: в основі мінісеріалу — однойменний роман Жозефін Гарт 1991 року, екранізований Warner Bros. у 1992 році з Джеремі Айронсом і Жульєт Бінош у головних ролях. У новому серіалі зіграли Річард Армітедж і Чарлі Мерфі, а режисерами виступили Гленн Лейберн і Ліза Баррос Д’Са ("Звичайна любов").

13 квітня

"Ох, Белінда"

Ідеальне життя молодої актриси перетворюється на жах, коли вона погоджується знятися в рекламному ролику і раптово переноситься у світ свого персонажа. "Ох, Белінда" — це римейк відомого турецького фільму 1986 року, який свого часу був визнаний однією з найпопулярніших стрічок Туреччини. Головну роль в серіалі грає 30-річна турецька суперзірка, модель Несліхан Атагюль Догулу.

7 квітня

"Сім королів мають померти"

Події ефектної історичної драми відбуваються в середині X століття в Англії. Після смерті короля Едварда Утред Беббанбурзький зі своїми супутниками вирушає в подорож роздробленим королівством, сподіваючись нарешті об'єднати Англію. "Сім королів мають померти" — повнометражний фільм, який завершує пригоди героїв популярного серіалу "Останнє королівство".

14 квітня

"Дипломат"

Кері Расселл, зірка стрічок "Август Раш", "Планета мавп" та "Місія нездійсненна", грає амбітну дипломатку Кеті Вайлер, яка поєднує свою нову позицію посла США у Великій Британії та бурхливий шлюб із політичною зіркою... За сюжетом, уряд Сполучених Штатів залучає героїню на посаду посла США в Сполученому Королівстві в розпал міжнародної кризи, що різко змінює її життя. Шоуранерка цього політичного трилера — Дебора Кан, яка працювала над популярними серіалами "Батьківщина" та "Західне крило".

20 квітня

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.