До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 найсексуальніших кліпів Дженніфер Лопес

Дженніфер Лопес — жінка, яка перемогла вік і примудряється мати дедалі кращий вигляд з кожним роком. Як і 20 років тому, вона продовжує вражати своєю неймовірною привабливістю і чудовою формою. В день народження зірки, якій виповнилося 54 роки, Vogue.ua згадує 5 найгарячіших кліпів співачки, в яких від неї не відвести погляду.

Jennifer Lopez – Booty ft. Iggy Azalea

Під час інтерв'ю на церемонії вручення нагород MTV Video Music Awards 2014 року Дженніфер Лопес заявила про ролик: "У ньому дуже багато сідничок". І не збрехала. У відео на трек Booty Джей Ло гордо демонструє свою п'яту точку, про яку роками ходять легенди. Сексуальність відео підсилює і присутність Іггі Азалії. Дві діви разом танцюють у купальниках з мокрим волоссям на спині, а Дженніфер ще й грайливо лупцює свою колегу по сідницях — сцена, яку неможливо викинути з голови.

Реклама

Jennifer Lopez ft. Pitbull – Dance Again

Кімната "невагомості", де в повітрі буквально витають горілка й оргії — відео на пісню Dance Again — це суцільна еротична фантазія. Кількість сексуального контенту в музичному відео зашкалює. Блиск вологої шкіри, гарячі танці, жердини і секс — багато сексу. Що вже говорити про Джей Ло в чорному боді і на високих підборах. Богиня.

Jennifer Lopez – I'm Glad

Музичне відео на пісню I'm Glad для Лопес зняв Девід Лашапель. Легендарний художник займався декораціями, іконографією та навіть костюмами. У кліпі Лопес з'являється з натуральним кучерявим волоссям і в трико (так знову демонструє всі свої форми). Для знімань I'm Glad співачка багато займалася спортом і навіть сиділа на дієті. Важливо, що в процесі монтажу, під час якого весь час була присутня співачка, Джей Ло відмовилася від ретушування, натомість залишила своє тіло таким, як воно є.

Jennifer Lopez – Jenny from the Block

Сюжет відео розвивається навколо ЗМІ, що вриваються в життя Лопес, особливо в її стосунки з тодішнім хлопцем Беном Аффлеком (який, до речі, з'являється у кліпі). Хоча тема не найвеселіша, але кліп вдався досить гарячим. Від сцени на яхті, де Аффлек пестить Джей Ло в бікіні, до культового образу в білій шубі, під якою практично нічого немає — кліп на пісню Jenny from the Block — одне з найкращих музичних відео нульових.

Jennifer Lopez – First Love

Музичний кліп на цю пісню знятий в пустелі Каліфорнії за межами Лос-Анджелеса. Дженніфер стверджувала, що знімання цього відео були найскладнішими в її кар'єрі. "Це було схоже на апокаліпсис, — сказала вона на iHeartRadio. — Це було схоже на чистилище. Я чекала, коли жаби впадуть з неба. Був штормовий вітер. Я відчувала, що ми перебуваємо всередині торнадо. На моєму обличчі було стільки пилу, ми були покриті кіптявою. Було дуже холодно. І, звичайно, на мені майже не було одягу". Умови не з найприємніших. Але воно того варте — кліп вдався розкішним.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.