До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сара Джессіка Паркер пояснила, чому Керрі не викликала швидку допомогу містерові Бігу

Зірка серіалу "І просто так..." Сара Джессіка Паркер розповіла про ключовий момент шоу, який неабияк здивував шанувальників, а саме про те, чому Керрі Бредшоу не зателефонувала до 911 негайно, щойно знайшла чоловіка, містера Біга, майже непритомного на підлозі.

Сара Джессика Паркер и Крис Нот в сериале
Сара Джессика Паркер и Крис Нот в сериале Сара Джессіка Паркер і Кріс Нот у серіалі "І просто так..."

Прем’єрний епізод сиквелу шоу "Секс і місто" завершився несподіваним сюжетним поворотом: Керрі повернулася додому і виявила, що її чоловік зазнав серцевого нападу. Глядачі бачать, як Керрі клопочеться з тілом майже мертвого містера Біга у ванній замість викликати швидку допомогу. Однак Сара Джессіка Паркер запевняє, що глядачі, які спостерігали за поведінкою Керрі, помиляються.

Реклама

Під час шоу Watch What Happens Live with Andy Cohen, актриса наполягала, що Керрі справді зателефонувала до 911 "приблизно за дві або три секунди". Паркер визнала, що негайний виклик швидкої допомоги був би "зрозумілою і логічною дією", але також зауважила, що цю сцену треба сприймати "в сповільненій дії".

Сара Джессика Паркер в сериале Сара Джессіка Паркер у серіалі "І просто так..."

"Вона намагалася усвідомити, що відбувається в ту мить, а відтак, опанувавши себе, секунди за дві-три, звісно, зателефонувала до 911 та отримала всю потрібну допомогу від професіоналів", — розповіла актриса в інтерв’ю Енді Коену.

Паркер каже, що хоч і могло видатися, ніби Керрі тримала тіло свого чоловіка набагато довше, ніж мала б, всю сцену було спеціально розтягнуто, щоб символізувати сповільнення часу для Керрі.

Паркер також розповіла про відсутність у серіалі Саманти Джонс, персонажа, якого зіграла Кім Кетролл. Актриса сказала: "Саманта не зникла. Просто актриса, яка зіграла цю роль, більше не втілює героїню на екрані. Але люди залишаються у вашому житті, якщо ви цього хочете". Актриса також додала: "Я думаю, що сценаристи повелися з персонажем шанобливо та елегантно".

Також актриса зазначила, що таке рішення "імітує реальні дружні відносини, в яких виникають проблеми і труднощі, але люди однаково хочуть залишатися на зв’язку".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.