До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сцену з Крісом Нотом вирізали з фіналу "І просто так..."

У грудні 2021 року зірку серіалу "Секс і місто", актора Кріса Нота кілька жінок звинуватили в сексуальному насиллі й домаганнях. Нот, що заперечує всі звинувачення, наприкінці минулого року знявся в продовженні серіалу HBO Max "І просто так...", де він повторив роль містера Біга. Після того як звинувачення в бік актора стали надбанням громадськості, з Нотом одночасно відмовилися співпрацювати в кількох проєктах. Компанія Peloton розірвала рекламний контракт з актором, а телекомпанія CBS звільнила Нота із шоу "Вирівнювач".

Кріс Нот і Сара Джессіка Паркер у серіалі "І просто так..."

Сара Джессіка Паркер, Синтія Ніксон і Крістін Девіс — три провідні актриси "І просто так..." — опублікували заяви на підтримку можливих жертв і написали, що вони "дуже засмутилися, почувши ці звинувачення". Ті, хто вже дивився серіал, знають [СПОЙЛЕР], що містер Біг помер у першому епізоді. Але було неясно, чи з’явиться персонаж в інших епізодах. Кажуть, сценаристи спершу планували повернути містера Біга в епізодичній ролі: TV Line повідомляє, що у фінальному епізоді Керрі вирушає до Парижа, щоб розвіяти прах Біга над Сеною. Згідно TV Line, Біг мав з’явитися перед Керрі у фантазіях і спогадах про їхнє спільне життя.

Реклама
Кріс Нот у серіалі "І просто так..."

Тепер стверджується, що ці кадри вирізано з фінального епізоду. Згідно з джерелами, продюсери вирішили, що відзнятий матеріал не є невіддільною частиною сцени і не демонструє, що Керрі нарешті змирилася зі смертю Біга. Але поки HBO Max офіційно не прокоментував чуток.

Фінал сезону "І просто так"... вийде на HBO Max 3 лютого.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.