До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як творці серіалу "Секс і місто" пояснюють відсутність Саманти в продовженні шоу

"Що буде із Самантою Джонс"? — одне з головних запитань, яке витає навколо довгоочікуваного сиквелу шоу "Секс і місто". Видання Daily Mail стверджує, що дізналося інформацію про долю зухвалої героїні Кім Кеттролл після того, як актриса вирішила не приєднуватися до проєкту HBO Max "І просто так".

Кадр из сериала Кадр із серіалу "Секс і місто"

Згідно з Daily Mail, шоуранери не вбили персонажа. Натомість творці шоу відрядили Саманту Джонс жити й працювати до Лондона. Видання повідомляє, що: "Глядачі дізнаються, що в неї прекрасне життя в Англії, попри те, що вона посварилася з Керрі".

Реклама

Покликаючись на джерела, у матеріалі Daily Mail стверджують, що було б безглуздо тримати Саманту в Нью-Йорку, оскільки вона не могла б не перетинатися з Керрі (Сара Джессіка Паркер), Мірандою (Синтія Ніксон) і Шарлоттою (Крістін Девіс). Переїзд персонажа Кім Кеттролл до Лондона став ідеальним способом зберегти Саманті життя й пояснити її відсутність.

Ким Кэттролл в роли Саманты Джонс в сериале Кім Кеттролл у ролі Саманти Джонс у серіалі "Секс і місто"

Те, що Саманту залишають живою, дає надію на її можливе повернення, хоча такий розвиток подій здається малоймовірним, з огляду на тверді заяви Кеттролл про завершення епохи "Секс і місто" в її кар’єрі. Правдива ця заява чи ні, глядачі дізнаються зовсім скоро: прем’єра "І просто так..." відбудеться вже 9 грудня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.