До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Зірки серіалу "Секс і місто" прокоментували секс-скандал довкола Кріса Нота

Ім’я Кріса Нота, відомого як Містер Біг із серіалу "Секс і місто", останніми днями не сходить із перших шпальт. Спершу глядачі були засмучені його раптовою смертю в продовженні культового шоу, а потім на актора посипалися звинувачення в домаганнях. Відразу три жінки назвали себе жертвами, які зазнали певного насилля з боку Нота. Ці заяви вже позначилися на його кар’єрі — канал CBS заявив про припинення участі актора в серіалі "Праведник", дружина Нота, за повідомленнями газети The Sun, збирається розлучитися з ним.

Кріс Нот з дружиною Тарою Вілсон

Не залишилися осторонь від ситуації й колеги Кріса Нота по серіалу "Секс і місто". Сара Джессіка Паркер, Синтія Ніксон і Крістін Девіс опублікували спільну заяву: "Ми шоковані й глибоко засмучені звинуваченнями на адресу Кріса Нота. Ми підтримуємо жінок, які змогли поділитися цим складним і болючим досвідом. Це було складно зробити, і ми вдячні їм за сміливість".

Реклама
Сара Джессіка Паркер і Кріс Нот на зніманні серіалу "І просто так"

Сам актор всіляко спростовує всі звинувачення. Одну із заяв він називає повністю сфабрикованою, інші два контакти підтверджує, але підкреслює, що все відбувалося за обопільною згодою. У заяві Кріса Нота виданням The Hollywood Reporter і Rolling Stone йдеться: "Те, у чому мене звинувачують люди, яких я зустрічав багато років, навіть десятиліть тому, — цілковита неправда. Ці історії можуть бути 30-річної або 30-денної давнини — але „ні" завжди означає „ні" — це межа, якої я не переходив. Зустрічі відбувалися за обопільною згодою. Важко не засумніватися в часі появи цих історій. Я не знаю напевне, чому вони спливають тепер, але я знаю одне: я не нападав на цих жінок".

Кріс Нот

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.