До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що дивитися на Netflix цієї весни

Весна — час починань і яскравих прем’єр. Цієї весни Netflix підготував новий серіал від творців "Паперового будинку", продовження "Відьмака" й одне з найпопулярніших шоу 2020 року — "Король тигрів".

"День „Так""

Дженніфер Гарнер і Едгар Рамірес (виконавець ролі Джанні Версаче в серіалі "Вбивство Джанні Версаче") грають смішну сімейну пару, яка в один день вирішує дозволити своїм дітям все! На 24 години головними в цій родині стають діти. Навряд чи батьки могли припустити, що вирушать в ураганну пригоду Лос-Анджелесом, яка неабияк зблизить родину. Класична сімейна комедія, щоб поліпшити настрій.

Реклама
"Тінь і кістка"

Дебютний фентезі-роман Лі Бардуго "Тінь і кістка" вийшов друком у 2012 році, потрапив до списку бестселерів New York Times і перекладений 38 мовами. А тепер ми побачимо його телевізійне втілення. Події відбуваються у вигаданій країні Равка. Головна героїня — молода дівчина-войовниця — виявляє в себе чарівний дар, який допоможе їй об’єднати світ. Їй протистоять підступні сили зла. Серіал продюсує Шон Леві, автор "Дуже дивних справ", тож буде цікаво. Саму книгу за масштабністю й ефектністю порівнюють із "Володарем перснів", а серіалу пророкують успіх заледве не "Гри престолів".

"Відьмак"

Цього року на нас чекає повернення Генрі Кевілла ("Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості", "Ліга справедливості") у ролі "Відьмака". Знімати другий сезон почали влітку 2020 року, і, за чутками, навесні 2021 року з’являться нові серії. Поки невідомо, коли глядачам пощастить побачити офіційний трейлер другого сезону, однак спеціальний тизер до Гелловіну з попереднього сезону показав двох цікавих нових монстрів, з якими Геральту з Рівії доведеться стикнутися в нових епізодах.

"Не дивися вгору"

Леонардо Ді Капріо, Дженніфер Лоуренс, Меріл Стріп, Кейт Бланшет, Тіматі Шаламе, Аріана Гранде і Джона Гілл — безпрецедентний акторський склад на нас чекає в комедії Адама Маккея (творець "Влади" з Крістіаном Бейлом) "Не дивися вгору". Герої Лоуренс і Ді Капріо — вчені-астронавти, які дізнаються про те, що скоро на землю впаде гігантський метеорит. Вони вирушають у тур, щоб попередити людство про катастрофу, але вченим чомусь ніхто не вірить, світ сміється над ними й не сприймає серйозно. Для перевтілення в образи невдалих учених і Леонардо ді Капріо, і Дженніфер Лоуренс довелося змінитися. На перших світлинах, опублікованих Netflix, ми бачимо бородатого Ді Капріо й Дженніфер Лоуренс із рудим волоссям. Герої висаджуються на землю з космічного корабля й дивляться одне на одного з тривогою ...

"Червоний дерматин"

Намагаючись врятуватися від свого сутенера і його поплічників, три жінки вирушають у дику й шалену подорож на пошуки волі. Так звучить синопсис серіалу із загадковою назвою "Червоний дерматин" (Sky Rojo). Але головне, що потрібно про нього знати: його творець — Алекс Піна, продюсер і режисер гучного іспанського серіалу "Паперовий будинок". І поки світ завмер, чекаючи на п’ятий сезон "Паперового будинку", Піна підкидає нам потенційний гіт. Творці обіцяють, що покажуть у "Червоному дерматині" "безкарність, двозначність і жорстоку реальність проституції".

"Почуте й побачене"

"Things Heard and Seen" — трилер з Амандою Сейфрід і Джеймсом Нортоном у головних ролях. Вони грають пару, яка переїздить з Мангеттена до історичного маєтку в долині Гудзон, і стикається з надприродним. Попередні власники будинку загинули, і життя пари також починає повільно руйнуватися. Це тривожна головоломка, яка порушує екзистенційні питання навіть після того, як пазли складуться разом. В основі фільму — бестселер Елізабет Брендедж 2016 року.

"Король тигрів"

Навесні на Netflix повертається "Король тигрів" — гіт 2020 року, документальний трилер, що розповідає про ексцентричного жителя Оклахоми Джо Екзотика, і його зоопарк з тиграми. Перший сезон залишив багато запитань — наприклад, що буде з Джо, якого наприкінці сезону засудили до тюремного ув’язнення, і тому всі нетерпляче чекали на продовження. Також усіх цікавить, що буде з центральною героїнею (після Джо) — зоозахисницею Керол Баскін, яка дістала право керувати зоопарком. Побачимо у квітні.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.