До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

6 найцікавіших серіалів лютого

Серед найцікавіших серіалів лютого 2021 — екранізація бестселера Фредріка Бакмана "Ведмежий кут", довгоочікуваний серіал HBO про загадкову загибель шведської журналістки Кім Валль на підводному човні й "Джинні та Джорджія" — новий потенційний гіт для підлітків на Netflix.

"Розслідування"

Міжнародна преса (яка подивилася серіал раніше) вже встигла назвати "Розслідування" найкращим серіалом 2021 року. Це скандинавський нуар, що розповідає про реальний випадок: у серпні 2017 року журналістка Кім Валль сіла на підводний човен, що належав бізнесменові Петерові Медсену. Вона мала взяти в нього інтерв’ю. За добу дівчина перестала виходити на зв’язок. За другу — човен знайшли затонулим, а згодом виявили й останки Кім Валль. Медсена звинуватили у вбивстві й нині він відбуває покарання у в’язниці, але в серіалі "Розслідування", який зняв номінант на "Оскара" Тобіас Ліндгольм, не фігурує. У серіалі закцентовано на роботі слідчих поліції й водолазів, які працювали пів року, щоб знайти тіло журналістки та відновити справедливість для сім’ї Валль.

Реклама

З 2 лютого

"Ведмежий кут"

На HBO виходить шведський детективний мінісеріал "Ведмежий кут" — екранізація бестселера Фредріка Бакмана ("Друге життя Уве") про колоритне містечко Бйорнстад і його похмурих жителів. Все життя й усі пристрасті в місті вирують навколо хокею, але напередодні важливого матчу сталося лихо: зґвалтували дочку директора місцевої хокейної команди, а підозрюють у злочині найкращого хокеїста... Те, що трапилося, зачепить кожного жителя Бйорнстада й розділить місто навпіл. Фільм знімали в кількох містах Швеції, працював над серіалом популярний шведський режисер Пітер Грьонлунд.

З 22 лютого

"Місце злочину: зникнення в готелі Сесіл"

Якщо ви любите документальні серіали про реальні злочини, то це шоу для вас. Синопсис серіалу звучить загадково й потребує роз’яснення: "Погана слава пішла про готель „Сесіл" після зникнення його пожилиці Елізи Лем. Занурення в пітьму злочинних задумів від творця „Записів Теда Банді"". В основі серіалу — історія студентки з Ванкувера, Елізи Лем, тіло якої знайшли на даху готелю "Сесіл" у Лос-Анджелесі в лютому 2013 року. Що сталося з дівчиною, яка, до слова, страждала на біполярний розлад, неясно досі, але сама трагедія породила безліч версій і чуток. Кинути світло на цю подію спробує досвідчений документаліст Джо Берлінгер, який зняв торік фільм про знаменитого серійного вбивцю "Бесіди з убивцею: Записи Теда Банді".

10 лютого

"Джинні та Джорджія"

"Джорджія і її дочка-підліток Джині сподіваються почати життя із чистого аркуша в новому місті, але їхнім планам загрожує таємниче минуле матері". Це синопсис нового серіалу Netflix, що має всі шанси стати черговим підлітковим гітом. Головна інтрига в тому, що дівчата ніби помінялися місцями, і 9-річна Джині поводиться набагато доросліше за свою легковажну 30-річну матір. Сам серіал дуже подібний водночас і до серіалу "Усюди жевріють пожежі", і "Статевого виховання" та "Дівчаток Гілмор".

24 лютого

"Розкажи мені свої секрети"

Напружений трилер, сюжет якого обертається навколо трьох персонажів, кожен з яких має загадкове й тривожне минуле. Емма — молода жінка, що одного разу поглянула в очі небезпечному вбивці, Джон — колишній серійний маніяк, який шукає спокути, і Мері — скорботна мати, одержима пошуками своєї зниклої дочки Терези (Бейкер). Новий проєкт Amazon Studios.

19 лютого

"Ми, діти зі станції Зоо"

"Ми, діти зі станції Зоо" — знаменита автобіографічна книга Христини Ф., дівчинки із західного Берліна, яка розповідає про свою безталанну юність, захоплення наркотиками й пошуки себе в Берліні 1970-х. У 1981 році за мотивами книги зняли однойменний фільм — саундтрек до нього написав Девід Бові, і фільм став справжньою подією. Цього разу книга Христини Ф. перетворюється на серіал, який зняли Amazon. Згідно із синопсисом, це "історія про шестеро молодих людей, які люто й безкомпромісно борються за свою мрію про щастя. Вони молоді, сміливі й сильні, і їхня історія зворушує та бентежить".

18 лютого

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.