До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 романтичних фільмів на Netflix, які змусять вас знову повірити в кохання

Ледь не всі були в ситуації, коли доводилося нескінченно гортати бібліотеку Netflix, намагаючись знайти ідеальний фільм для перегляду. Проте, якщо перспектива вибору стрічки не викликає у вас ентузіазму, не переймайтеся. З нескінченного каталогу стримінгової платформи Vogue склав список найкращих романтичних фільмів на Netflix, які змусять вас знову повірити в кохання.

"Незамінний ти", 2018

Реклама

Коли Еббі діагностують рак, вона вирішує розпочати пошук ідеальної пари для свого найкращого друга дитинства та нареченого Сема. Рішучість Еббі забезпечити майбутнє кохання Сема займає центральне місце у цій історії, сплітаючи воєдино дружбу, любов і сміх перед обличчям неминучої трагедії.

"Тільки ти", 1994

Після випадкової зустрічі напередодні Нового року між Єленою та Джейком виникає глибокий зв’язок, але обставини розлучають їх. Через роки, коли доля знову зводить їх, вони розпочинають подорож, щоб дізнатися, чи зможуть вони бути разом.

"Шлюбна історія", 2019

Завдяки потужній грі Адама Драйвера та Скарлетт Йоханссон у фільмі показано історію невдалого шлюбу Чарлі та Ніколь, пари, яка переживає болісне розлучення. Долаючи труднощі розлуки, вони борються зі своїми бажаннями, особистим зростанням і впливом на свого маленького сина.

"Загадкове вбивство", 2019

Щоб відновити подружнє полум'я, поліційний з Нью-Йорка, якого грає Адам Сендлер, і його дружина, в обличчі Дженніфер Еністон, вирушають у романтичну поїздку в Європу. Однак їхні плани дещо змінюються, коли вони стають частиною обману.

"Обіцяти — ще не одружитись", 2009

Деякі люди сприймають цю стрічку просто як фільм, а інші – як посібник зі знайомств у двадцять першому столітті. У гамірному місті Балтімор група з чотирьох чоловіків і п’яти жінок бореться з труднощами збереження свого любовного життя. Зі Скарлетт Йоханссон, Дженніфер Еністон, Дрю Беррімор та іншими зірками в головних ролях, "Обіцяти — ще не одружитись" розповідає про те, з чим ми всі можемо стикнутися.

"Останній лист від твого коханого", 2021

Коли журналістка Еллі знаходить серію пристрасних любовних листів 1960-х років, її захоплює роман між людьми, які писали один одному. Однак пошуки Еллі перепишуть історію та допоможуть їй побачити правду про її власний роман.

"Покоївка з Мангеттену", 2002

Стрічка, частково заснована на реальній історії, "Покоївка з Мангеттену" — це фільм, який усуває ваші сумніви щодо існування кохання. Коли випадок призводить до того, що Мелісу Вентуру, яку грає Дженніфер Лопес, приймають за заможну гостю, вона опиняється втягненою в бурхливий роман із чарівним політиком.

"Підстава", 2018

Це історія, яка розповідає про життя двох перевантажених роботою помічників, Харпер та Чарлі, які виношують план звести своїх вимогливих босів, Кірстен і Ріка, у надії отримати більше вільного часу. Разом вони намагаються налагодити романтичний зв’язок між своїми босами, але Харпер і Чарлі неочікувано закохуються одне в одного.

"Завжди будь моїм "мабуть"", 2019

Це популярна романтична стрічка, яка розповідає історію друзів дитинства, Саші та Маркуса, які відновлюють відносини після багатьох років розлуки. Поки вони перебувають у своїх складних почуттях і різних життєвих шляхах, іскри їхньої старої дружби спалахують у потенційний роман.

"До тебе чи до мене", 2023

Деббі та Пітер є втіленням найкращих друзів і полярних протилежностей. Поки Деббі шукає комфорту та рутини зі своїм сином у Лос-Анджелесі, Пітер процвітає від хвилювання змін у гамірному Нью-Йорку. За зухвалою іронією долі вони вирішують на тиждень помінятися будинками та життями. Вони навіть не підозрюють, що ця пригода розгадає їх уявлення про бажання та покаже, що те, що вони думали, що хочуть, може не збігатися з тим, що їм справді потрібно.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.