До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дженніфер Еністон завжди знала, як носити нейтральні відтінки

Нещодавні виходи Дженніфер Еністон для промо нової комедії Netflix "Загадкове вбивство 2" демонструють, що вона залишилася вірною моді 1990-х років. Еністон — одна з тих знаменитостей, які мають чітко виражений фірмовий стиль: вона завжди обирає класичні речі мінімалістичної палітри з обтислими силуетами.

Дженніфер Еністон в Нью-Йорку, 2023
Дженніфер Еністон в Нью-Йорку, 2023

Реклама

Найбільше вона любить маленькі чорні сукні (наприклад, Bottega Veneta), однак інші нейтральні відтінки однаково важливі для повсякденного та вечірнього гардероба Еністон. Ніщо так не натякає на розкішний смак, як бежевий образ, і для появи на шоу Good Morning America вона вибрала саме його.

Еністон одягла кремову вінтажну сукню Gucci епохи Тома Форда з довгим пальтом та босоніжками на ремінцях Aquazzura такого ж нейтрального відтінку. Давня прихильниця вінтажу, актриса також вибрала архівну сукню кольору шампанського з бісером від Celine на прем’єру свого нового фільму в Парижі.

Дженніфер Еністон в Парижі, 2023
Дженніфер Еністон в Парижі, 2023

Вам буде важко знайти фотографії акторки в яскравих кольорах або різнобарвних принтах, оскільки вона майже завжди носить чорний, темно-синій, сірий і відтінки кремового або бежевого. Одним із найбільш пам’ятних образів Дженніфер Еністон на червоній доріжці стала шовкова вінтажна сукня кольору слонової кістки з весняно-літньої колекції 1999 року Джона Гальяно для Christian Dior, яку вона одягла на церемонію SAG Awards 2020.

Дженніфер Еністон на SAG Awards 2020
Дженніфер Еністон на SAG Awards 2020

За матеріалом vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.