До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 серіалів на Netflix, які потрібно подивитися кожному

Ще у 2011 році Netflix почав створювати та випускати власний контент — дебютним проєктом платформи став серіал "Картковий будинок". Відтоді оригінальні фільми, серіали й анімація Netflix виходять регулярно, а сама компанія стала світовим лідером у виробництві розважального контенту.

Окрім того, Netflix вдається створювати справжні блокбастери з разючими кадрами, графікою та дорогими спецефектами. Таке кіно краще дивитися на широкому, якісному й сучасному екрані. Як, наприклад, KIVI 55U750NW — модель підтримує формат 4К, має вбудовану акустичну систему від JVC, а стильний білосніжний корпус з надтонкими бічними рамками зробить ТВ елегантним доповненням інтер’єру вітальні.

Реклама

<b>kivi netflix must watch</b>

Для Smart-телевізорів KIVI достатньо натиснути кнопку швидкого виклику Netflix на пульті й розпочинати перегляд, не витрачаючи час на пошуки застосунку. Також у пульт інтегровано чутливий мікрофон — просто скажіть назву серіалу, й Google Assistance відшукає його на всіх доступних стрімінгових сервісах. Тож, що подивимося цього разу?

"Картковий будинок"

Із цього серіалу почалася велика історія власного продакшену Netflix: оповідь про помстй та боротьбу за місце під сонцем персонажів Кевіна Спейсі та Робін Райт прикувала увагу глядачів у всьому світі. Дії серіалу відбуваються у Білому домі, а всі збіги з реальними політичними подіями останніх років — зовсім не випадкові...

"Корона"

Ще один серіал про сильних світу цього — історія родини британських монархів приковує погляди вже п’ять сезонів, і триває підготовка до випуску шостого. Тогорічна смерть королеви Єлизавети II та нещодавня коронація її сина Чарльза III тільки додали цікавості до цього серіалу.

"Чорне дзеркало"

Шостий сезон цього британського науково-фантастичного серіалу буде доступний на платформі вже в червні. Як описував свій серіал його творець, журналіст Чарлі Брукер, він "про те, як ми зараз живемо, і про те, що з нами може статися, якщо ми будемо необачні".

Цікавості серіалу додає те, що всередині всесвіту "Чорного дзеркала" є абсолютно інтерактивний фільм Black Mirror: Bandersnatch ("Чорне дзеркало: Бузогриз"). Глядач упродовж перегляду робить рішення за головного героя, і це змінює хід сценарію. Для того, щоб цей інтерактив працював, Netflix навіть вносили зміни в роботу свого сайту.

Щоб екшн-сцени фільмів і серіалів не гальмували та мали більш динамічніший та яскравий вигляд, у смарттелевізорах KIVI впроваджено технологію MEMC — вона ніби "домальовує" потрібні кадри там, де це необхідно, і робить різку зміну картинки більш прийнятою для ока. Технологія працює з окремими елементами в кадрі та показує деталі зображення чіткіше.

"Відьмак"

Екранізація відомого твору Анджея Сапковського зі свого найпершого анонсу спричинила сварки серед прихильників: комусь, як завжди, "книжка краще", а хтось знайшов у черговому кіно, знятому про пригоди Геральта з Рівії, натхнення та розраду.

До речі, "Відьмак" — досить темне кіно, і виробники телевізорів додають у свої пристрої спеціальні режими, щоб темні відео були чіткими й глядач міг побачити все, що є в кадрі. Наприклад, бренд Smart-телевізорів KIVI має свою потужну функцію Super Contrast Control, яка автоматично регулює контраст, опрацьовуючи темні ділянки локально.

"Кінь БоДжек"

Легендарний та іконічний мультсеріал. По-перше, де ви ще побачите коня — зірку серіалу, який пиячить, розважається випадковими знайомствами та переживає кризу середнього віку на своїй віллі в Лос-Анджелесі? По-друге, про нього знято шість сезонів дуже смішного (і так часто реалістичного) серіалу.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.