До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дженніфер Лопес в сукні українського бренду Santa Brands

Минулого тижня Дженніфер Лопеc представила свою третю колаборацію із Revolve, до якої увійшли 18 свіжих дизайнів, зокрема металеві підбори, кристалізовані платформи і мюлі зі штучної норки. Знімки з нового рекламного кампейну зірка опублікувала у власному Instagram-акаунті, а також на сторінці власного бренду взуття JLo Jennifer Lopez. На одному з кадрів, стилізованим стилістами співачки Робом Зангарді та Маріель Хаенн, Джей Ло позує в культовій рожевій сукні українського бренду Santa Brands. "Голе" вбрання зі блискучими стразами Rose Diamonds Maxi Dress вона доповнила рожевими босоніжками з пірʼям.

Реклама

Український бренд Santa Brands зробив своїм фірмовим дизайном прозоре блискуче вбрання, натхненне естетикою нульових років. Кристали, атласні текстури, велюр, пір’я і блискітки, прозорі тканини та глянцева текстурована шкіра – це головні модні коди Santa Brands. Одяг бренду вже полюбили світові зірки і streetstyle-інфлюєнсери, серед яких Єва Лонгорія, Леоні Ганне, Каролін Вріланд та Бріттані Ксав’є.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.