До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

13 зірок, які з'явилися в серіалі "Секс у великому місті"

Поки світ готується до довгоочікуваного повернення "Сексу у великому місті", яке, як з'ясувалося, вийде на HBO Max у найближчому майбутньому, зараз найкращий час, щоб освіжити в пам'яті історії з життя Керрі, Міранди, Шарлотти та Саманти. Якщо ви вже зробили це, переглянувши всі 94 епізоди оригінального шестисезонного серіалу, то, швидше за все, помітили кілька знайомих облич, які могли пропустити під час першого перегляду. Від Джона Бон Джові, Меттью Макконахі і Хайді Клум до Бредлі Купера, Люсі Лью та Елізабет Бенкс — багато знаменитостей зіграли в епізодах "Сексу у великому місті". Хоча їхній екранний час рідко тривав довше кількох хвилин, вони були постійним нагадуванням про те, наскільки популярним був ситком на своєму піку.

Меттью Макконахі, 3-й сезон

Реклама

Макконахі грає самого себе в епізоді, в якому Керрі летить до Лос-Анджелеса, щоб вибрати актора на роль містера Біга у фільмі, на який майже перетворилася її колонка.

Бредлі Купер, 2-й сезон

У другому сезоні Бредлі Купер знявся в епізодичній ролі хлопця на ім'я Джек. Після зустрічі з Керрі в гей-барі пара провела трохи часу разом, перш ніж він помітив її "Single & Fabulous?" обкладинку для New York Magazine.

Элізабет Бенкс, 3-й сезон

Одна з перших ролей Елізабет Бенкс на телебаченні була в третьому сезоні серіалу "Секс у великому місті". Актриса зіграла Кетрін — жінку, яка подала Шарлотті ідею відвідати вечірку, де жінки приводять чоловіків, які їм нецікаві, в надії зустріти того, кого вони вважатимуть привабливим.

Джері Холлівелл, 6-й сезон

Джері Холлівелл зі Spice Girls з'явилася в епізодичній ролі Фібі, жінки в бікіні, яка повідомляє Саманті про неймовірно довгий список очікування Soho House. Невдовзі після цього Саманта перехоплює пропуск у члена клубу, перш ніж її спіймають.

Хайді Клум, 4-й сезон

Коли Керрі йде подіумом на модному показі в четвертому сезоні серіалу, вона зустрічає супермодель Хайді Клум, яка грає себе в епізоді. Пізніше Керрі падає на подіумі, але піднімається і переможно продовжує своє дефіле.

Джастін Теру, сьомий і 15 сезон

Цікаво, що Теру несподівано зіграв дві різні ролі в "Сексі у великому місті" — одного з тих, ким зацікавилася Керрі, на ім'я Джаред в сьомому сезоні, а іншу — хлопця на ім'я Вон у 15 сезоні.

Аланіс Моріссетт, 3-й сезон

У третьому сезоні співачка і авторка пісень Аланіс Моріссетт зіграла епізодичну роль дівчини на ім'я Дон. Вона знайомиться з Керрі завдяки її хлопцю, а згодом двоє цілуються після гри в "пляшечку".

Девід Духовни, 6-й сезон

Зірка серіалу Californication Девід Духовни зіграв Джеремі, шкільного хлопця Керрі. Після того, як Керрі знову увійшла в його життя як потенційний любовний інтерес, але невдовзі з’ясувала, що він лікується в психіатричній лікарні.

Сара Мішель Геллар, 3-й сезон

Геллар з'явилася в епізоді третього сезону серіалу, де зіграла молодшого керівника відділу розвитку на ім'я Деббі, яка прагнула перетворити колонку Керрі на фільм.

Люсі Лью, 4-й сезон

У четвертому сезоні Люсі Лью зіграла себе в епізоді, в якому вона познайомилася з Самантою як потенційна клієнтка. Після того, як Саманта непрофесійно поводиться, щоб придбати сумку Birkin, Лью вирішує з нею більше не співпрацювати.

Джон Бон Джові, 2-й сезон

Після того, як Керрі зустрічає Сета (якого грає Джон Бон Джові) в кабінеті терапевта, обидвоє вирушають вечеряти. Пізніше ввечері, після того, як вони переспали, він розповідає Керрі, чому у нього "не складаються взаємини з жінками... після того, як я сплю з ними, я втрачаю інтерес".

Вінс Вон, 3-й сезон

Вон грає Кіта Треверса в третьому сезоні "Сексу у великому місті". Він обманом змушує Керрі думати, що він агент Метта Деймона, але згодом виявляється простим асистентом.

Дженніфер Кулідж, 6-й сезон

Кулідж з'явилася в шостому сезоні серіалу, зігравши жінку на ім'я Ванесса, яка влаштувала вечірку, де були присутні Керрі, Саманта, Шарлотта і Міранда.

За матеріалами vogue.com.au

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.