До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Носіть костюми як Меттью Макконагі

Меттью Макконагі — голлівудський еталон крутості. Втім, з доробком таких фільмів, як "Далласький клуб покупців", "Час убивати", "Вовк з Волл-стріт" та "Інтерстеллар", це й не дивно.

Мэттью Макконахи на мероприятии фильма Меттью Макконагі на заході з нагоди виходу фільму "Інтерстеллар" у Римі, 2014

З моменту появи в кіно в 1993 році в культовій класиці "Під кайфом і в сум’ятті" Макконагі не тільки отримував прекрасні ролі, а й рік за роком опановував моду. Кубинські сорочки з коміром? Полюбив їх. Точне і вишукане пошиття? Успішно впорався. Всілякі аксесуари? Повністю опанував мистецтвом.

Реклама
Мэттью Макконахи в Лос-Анджелесе, 2019Меттью Макконагі в Лос-Анджелесі, 2019

Фільм "Джентельмени", який вийшов у прокат цього року, ніби підкреслив і впакував найкраще, на що можна натрапити в гардеробі американського актора. Як і його герой Міккі Пірсон, Макконагі часто вибирає вічну класику: водолазки, джемпери, смугасті або білі сорочки, приталені піджаки, чиноси, челсі, кашкети й, звісно ж, розкішні костюми, які виготовлено на замовлення.

Мэттью Макконахи в Лондоне, 2019Меттью Макконагі в Лондоні, 2019

Темно-синій, сірий або чорний — три відтінки, які використовують чоловіки в усьому світі в будь-який час, у будь-якому місці. Цей тріумвірат кольору в чоловічому одязі, як виявилося, Меттью Макконагі сповнений рішучості знищити. Актор нерідко вибирає смокінги насичених відтінків: від винного до електрик. Також у гардеробі Меттью є кілька костюмів з різними картами (тартан, віші й навіть гусяча лапка) також у відтінках.

Меттью Макконагі в Нью-Йорку, 2020

Попри свою любов до одвічної класики, Макконагі завжди має дуже сучасний вигляд. Стриманий і елегантний, але не надто кричущий стиль актора — чудовий приклад того, як носити подібні речі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.