До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі спа-курорти 2019 року

Тонізувальні масажі, заспокійливі ретріти, розкішні косметологічні клініки та інноваційні ґаджети для догляду за тілом. Що ж, загальна атмосфера і якість сервісу теж мають значення. Ось вона п'ятірка найкращих у світі спа за версією Condé Nast Traveller Spa Awards 2019.

Golden Door, Каліфорнія, США

Найкращий курорт для перезавантаження та полювання за умиротворенням. Golden Door – ще й найвідоміший спа-комплекс на території Америки, якщо не всього світу. "Золоті" двері курорту відчинили в 1950-х роках і його завсідницями відразу стали Елізабет Тейлор і Жа Жа Габор, які належним чином оцінили рівень комфорту, усамітнення та індивідуального підходу. Ненав'язлива, але приємна увага персоналу до клієнта, до речі, до сих пір є козирем курорту – максимально індивідуальний підхід можливий під час групових ретрітів. Сорок спалень-коконів стають домівкою для любителів одиночних подорожей, у персональному розкладі яких наявна пропозиція вигнати гостей із зони комфорту, якщо знадобиться.

Реклама
Golden Door, Каліфорнія, США
Hotel Palacio Estoril під Лісабоном, Португалія

У цьому розкішному приморському готелі є дивовижне відчуття таємничості. Під час війни Ян Флемінг спостерігав у барі готелю за шпигунами, через що запропонував спорудити таємний прохід. Тепер вислизнути з пишно оздобленої будівлі готелю можна через мармуровий підземний перехід, потрапивши в будівлю оздоровчого центру, вхід до якої ховається за махровим халатом. У спа вас чекає два поверхи для занять фітнесом і медичний центр з гідромасажем, заняттями в терапевтичному басейні і йогою на воді.

Hotel Palacio Estoril під Лісабоном, Португалія
Hotel Post Bezau, Брегенцервальд, Австрія

Малоймовірно, що ви чули про Hotel Post у Бецау в австрійських Альпах – куточку світу, відомому гайкінгом і сиром. Що тут прекрасне, так це природа, споглядання якої можна вважати окремим видом спа-процедур. Hotel Post відкрили 1850 року, а зараз праправнучка засновника готелю Сюзанн Кауфманн (і засновниця однойменного бренду косметики) розробляє власну лінію органічного догляду за шкірою спеціально для спа готелю.

Hotel Post Bezau, Брегенцервальд, Австрія
Preidlhof, Південний Тіроль, Італія

Preidlhof – надійне місце в Європі для відновлення здоров'я, заховане на схилах Південного Тіролю, покритих фруктовими садами і виноградниками, з яких чудово видніється зелена долина Фіншгау. Сюди приїжджають, щоб пройти курс детоксикації. Основну увагу присвячують середземноморській дієті, яка допомагає гостям спа-центру схуднути, повернути собі форму і відновити сили. Приємно, що шлях до чистого харчування виявляється ефективним, а гості погоджуються з новими правилами умиротворено.

Preidlhof, Південний Тіроль, Італія
Four Seasons The Nam Hai, Хоян, В'єтнам

Можливо, В'єтнам не спадає на думку так само швидко, як Китай, Індія або Таїланд, коли йдеться про емоційне відновлення, але в'єтнамська традиційна медицина теж заслуговує на увагу. В Four Seasons, просто за межами Хояна, відбуваються дива. Якщо у вас розбите серце, ви почуваєтеся пригніченим або у вас екзистенційна криза, то тут надія відродиться. Спа-центр, називаний "Серцем Землі", розміщений біля озера, наповненого квітами лотоса, з вісьмома процедурними кімнатами на плаву. Натхненні буддійськими навчаннями в'єтнамського ченця Тіча Нхат Хана, процедури згруповані за трьома категоріями добробуту: "Стабільність", "Креативність" і "Неупередженість", до яких підібрані відповідні масажні олії ручної роботи.

Four Seasons The Nam Hai, Хоян, В'єтнам

За матеріалами cntraveller.com

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.