До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Романтична втеча: Radisson Blu Resort Буковель

Тетяна Репетюк вирушила в Radisson Blu Resort Буковель – і позбулася забобонів стосовно того, що правильні готелі 5* з першокласним сервісом існують лише в Дубаї.

Привітні співробітники, невимушена атмосфера в лобі, м'яка музика, затишна літня тераса з приголомшливим видом на курорт Буковель та гори – тут все одразу налаштовує на релакс. Мій номер Superior ось-ось буде готовий, але я рада, що є час краще ознайомитися з територією.

Реклама

Radisson Blu Resort Буковель розміщений дуже вдало – на височині. Номери спроектовані так, що практично з будь-якого – чудовий вид. Мені дістався затишний світлий номер з терасою, де було приємно влаштуватися прохолодного ранку та споглядати курорт Буковель, що як на долоні. Влаштовуватися, до речі, можна з чашкою кави: в номері є еспресо-машина з капсулами. А комплімент від готелю – набір цукерок і трав'яний карпатський чай.

Я моментально закохуюся у свою велику ванну з величезним панорамним вікном у спальню. Інтер'єр мінімалістичний, легкий, світлий, повний повітря – як зазвичай і хочеться в Карпатах. Вражає ідеальна чистота – наче тут щойно побувала Марі Кондо зі своїм знаменитим методом прибирання. Праска, прасувальна дошка, фен, халат, тапочки, запашні засоби для душу, холодильник з мінібаром – тут дійсно є все, як у бездоганному паризькому готелі де-небудь на Сан-Оноре.

Сніданок різноманітний: вегани, прихильники ЗСЖ, маленькі діти, любителі добре поїсти – кожен знайде, чим поживитися. Великий вибір фруктів, смузі, йогурти, каші, дуже смачні сири, шинка, риба, випічка, свіжовичавлений сік, смачна кава. Продукти виключно свіжі та гарно подані.

Мене дуже тішить, що відвідування спа-комплексу з саунами і басейном входить у вартість проживання. Басейн відкривається о 6:00 – для тих, хто любить поплавати з самого ранку. Саун і лазень тут кілька на вибір. Я вибрала римську лазню і біосауну з ароматерапією.

Цього року на літній терасі відкрили два басейни – для дорослих (десятиметровий, з температурою води 26-28 градусів) і для дітей (мілкий, всього 45 см, з тридцятиградусною водою – в ньому можуть купатися діти від року). Тепер на літній терасі можна засмагати біля басейну, купатися, нескінченно милуватися горизонтом і лінією гір у гострих піках смерек. Якщо захочеться посилити чарівність пейзажу, можна замовити коктейль – його принесуть просто до шезлонгу.

У готелі можна записатися на йогу. Влітку заняття відбуваються на відкритій терасі, вправлятися можуть і новачки. Красиві види та прохолода одразу налаштовують на заняття і, як результат, розтягнення і зняття затискачів у м'язах проходить комфортно, думки впорядковані, внутрішня гармонія прокидається, до подвигів – готова.

Буковель вважають зимовим курортом, але, на мою думку, влітку тут не менш чудово. Прогулянки в гори, пішки або на підйомниках, прогулянки на озеро, свіжа прохолода гір вранці і прекрасний велнес-спа центр готелю – ідеальне рішення для перезавантаження від міських робочих буднів.

У велнес-центрі я вирішила спробувати догляд з косметикою Anne Semonin, яку обожнювала Грейс Келлі: масаж обличчя, скраб, зволожувальну маску. Косметика Anne Semonin з натуральних компонентів, рослинних екстрактів і олій приголомшливо підійшла моїй чутливій, схильній до алергії шкірі. Ефект після процедури відчувається моментально: зникає вираз втоми на обличчі, відчувається тонус шкіри, вона стає гладкою і м'якою.

Весь вільний від спа і басейну час хочеться проводити в ресторані Montblanc. Шеф-кухар не знає помилування: вся їжа – від риби і фуагри до десертів – нереально смачна. Якщо чесно, я була вражена, що сервіс такого рівня існує в Карпатах, які найчастіше прийнято описувати словом "самобутні".

<b>еда в рэдиссон</b>

У готелі можна було забронювати розважальні програми: гуцульське весілля з танцями та зануренням в гуцульські обряди; візит у Верховину в музей гуцульських народних музичних інструментів, де вдалося послухати унікальну гру на трембіті, цимбалах, флейті і взяти урок гри на дримбі; майстер-клас з плетіння "перемітки" – традиційного головного убору незаміжніх дівчат. Можна було приміряти старовинні вишиванки та одяг з сімейної колекції господині музею, насолодитися традиційними стравами гуцульської кухні: юшкою з грибами, баношом, варениками з бринзою.

У Radisson Blu Resort Буковель є кілька велнес-програм: антивікова, розслаблювальна і детокс. Вони розраховані на курси по 3, 5 і 7 днів. У кожній – 14 пунктів, від обгортань і процедур для догляду за обличчям до пресотерапії і занять фітнесом. Дуже хочеться повернутися сюди восени – кажуть, у цю пору року Карпати особливо прекрасні. А у версії Radisson Blu Resort Буковель – це просто рай на землі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.