До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У променях салюту: нова різдвяна колекція макіяжу Dior

Різдвяна лімітована колекція макіяжу Dior Happy 2020 присвячена яскравості кольору і глітеру. Натхненням для колекції стали гіпнотичні іскри феєрверку, які послугували Пітеру Філіпсу, креативному директору і керівнику з зображень Dior, відмінною основою.

"2020 – особливе число, чудовий рік, який Dior зустрічає з колекцією, що захоплює увагу так само яскраво, як новорічний салют", – пояснює Пітер Філіпс.

Реклама

Основною мотивацією нової колекції макіяжу став посил бути сміливішими. Продукти колекції закликають не боятися експериментів з кольором і яскравістю: основу гами склали золоті і срібні блискітки, колір фуксії, а також рожевий, зелений і жовтий. Все зроблено так, щоб нарешті перестати соромитися і вигідно виділитися з натовпу.

Очі

Для макіяжу очей Dior представили дві палетки тіней 5 Couleurs Happy 2020 і рідкі тіні Diorshow Liquid Mono в чотирьох блискучих варіаціях.

У кожній палітрі тіней пропонують по п'ять кольорів: яскраві зелений, рожевий, синій, жовтий і срібний в палітрі 007 Party In Colours і п'ять відтінків золотого (від темного до світлого) в палітрі 017 Celebrate In Gold.

<b>dior палетки теней 2020</b>

Рідкі тіні Diorshow Liquid Mono створені як для окремого виходу, так і дуету з тінями 5 Couleurs Happy 2020. Тіні Diorshow Liquid Mono виділяються приємною легкою текстурою, яка не залишає відчуття тяжкості. Всього представили чотири відтінки: магнетичний срібний 060 Silver Flakes; лавандовий з перламутровими рожевими переливами 080 Fireworks; золотий, що нагадує бризки шампанського, 540 Gold Twinkle; і жіночний рожевий 650 Copper Sparks.

<b>dior жидкие тени</b>

Губи

Для сяйної усмішки Dior створили колекцію помад Diorific Happy 2020, яку склали чотири переливчасті помади з привабливими назвами: Passion (чуттєвий червоний), Dream (поетичний фіалковий), Charm (помаранчевий нюд) і Delight (романтичний кораловий).

<b>dior помады 2020</b>

Шанувальники червоних губ будуть у захваті від колекції кутюрних глянцевих помад Rouge Dior Collector Couture, в яку крім іконічного червоного відтінку 999 увійшли ще п'ять помад з різною інтенсивністю червоного, зокрема матова варіація класичного відтінку.

Колекція глянцевих помад Rouge Dior Collector Couture
Нігті

Заключним штрихом святкового образу стануть яскраві нігті, виконані за допомогою лімітованої колекції лаків Diorific Vernis. До неї увійшли три кольори: перловий, грайливий пурпурний і фатальний червоний, а також блискучий топ з різнобарвними блискітками, який можна наносити як на голі нігті, так і на лак для ще більш сліпучого ефекту.

<b>dior лаки 2020</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.