До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 головних трендів краси Тижня моди в Нью-Йорку

Beauty-тренди Тижня моди в Нью-Йорку сезону осінь-зима 2024/25 були драматичними — як і життя навколо. Розмитий макіяж і скуйовджене волосся в поєднанні з ефектним макіяжем очей та маленькими аксесуарами для ретромитей, реалістичних і невимушених.

КрістенМакменамі на шоу Thom Browne

Стилізовані коси

Тугі французькі кіски у LaPointe, що заокруглювались, нагадуючи булочки-плетінки; "колоски" та фестончасті коси UllaJohnson; вертикальні коси з шипами ThomBrowne — ода віршу Едгара По "Ворон": стилісти модних показів плели, що хотіли.

Реклама
LaPointe.
Thom Browne

Арт-макіяж очей

Чорна підводка і нарощені вії домінували на осінніх подіумах. У MarcJacobs вії досягали надприродного, лялькового розміру, а у PrabalGurungsmokeyeyes було видно з космосу. Розтушовані чорні тіні пригортали увагу на шоу HelmutLang, а на Alice + Olivia чорні "котячі очі" підкреслювалися контрастним білим.

Alice + Olivia
Prabal Gurung

Шарфи й хустки

Шарфи та хустки використовувалися як аксесуари для волосся, а коси набули додаткової текстури завдяки креативному плетінню. Посуньтеся, стрічки: косинки та шарфи завойовують світ своєю ретрокрасою. SandyLiang покрила голови моделей косинками; шовкові шарфи з візерунками, зав’язані під підборіддям, доповнили естетику 1960-х у AnnaSui.

AnnaSui
Sandy Liang

Гламур і злидні

Beauty-образи сезону мали подекуди потертий вигляд. Макіяж у PrabalGurung здавався розмитим, а образи Diotima нагадували про ранок після гарної вечірки. У Altuzarra зачіски ледве трималися купи, макіяж віддавав гранжевим настроєм.

Diotima
Prabal Gurung

Мокре волосся

Оду вологим укладанням співали ​​на подіумах HelmutLang, PrabalGurung (вологі та лаконічні пасма, розкладені на чолі), і Area (зібрана в хвіст на потилиці шевелюра). У CollinaStrada укладене, здавалося б, волосся було доповнено прикрасами, створеними з нарощених пасм.

CollinaStrada
Area

Текст: CalinVan Paris

Фото: Getty (1), IMAX Tree

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.