До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Помада на повіки: приклад Наталі Портман

Прихильниця класичних б'юті-образів, Наталі Портман, з'явилася на публіці з досить сміливим і провокаційним макіяжем. Про таємниці його створення розповіла візажист Сараї Фішел.

Наталі ПортманGetty

На спеціальному показі фільму "Голос світла" (реж. Бреді Корбет) в межах кінофестивалю AFI Fest Наталі Портман, виконавиця головної ролі, з'явилася у сукні Dior і з сяючим макіяжем. Шкіра актриси була підсвічена золотом, а повіки віддавали червоним. За макіяж актриси відповідала Сараї Фішел (Saraї Fiszel).

Реклама
Наталі ПортманGetty

Щоб створити ефект сяючої шкіри, вона підготувала обличчя безбарвним кушоном Dior Capture Dreamskin Fresh & Perfect Cushion. Потім нанесла тональну основу Dior Face & Body Foundation # 3WO з лінії Backstage, яка тільки з'явилася в Україні, а також точково скористалася консилером Diorskin Forever Undercover №040 Honey Beige.

Безколірний кушон Dior Capture Dreamskin Fresh & Perfect Cushion, Dior

Щоб макіяж тримався довше, візажист закріпила його пудрою Diorskin Nude Air Powder №030 Medium Beige. Окреслити вилиці і овал обличчя, підкреслити лінію чола допоміг набір для контуринга Dior Backstage Contour Palette №001 Universal. І, нарешті, додати сяйва образу допоміг хайлайтер Diorskin Mineral Nude Bronze №001 Soft Sunlight.

Хайлайтер Diorskin Mineral Nude Bronze №001 Soft Sunlight, DiorGetty

Підкреслити красу брів актриси допоміг олівець Diorshow Bold Brow №002 Dark. Очі Портман візажист підвела за допомогою колу Diorshow Khôl №099 Black Khôl і розтушувала його у напрямку до зовнішніх куточків очей.

Diorshow Khôl №099 Black Khôl, DiorGetty

По центру верхніх повік і у внутрішні куточки очей нанесла трохи хайлайтера з набору Dior Backstage Glow Face Palette №001 Universal. Червоні стрілки-крила Фішел створила за допомогою помади Rouge Dior №080 Red Smile.

Помада Rouge Dior №080 Red Smile, Dior

Лінію росту верхніх вій Фішел підкреслила підводкою Diorshow On Stage Liner №096 Vinyl Black, а вії покрила кількома шарами туші Diorshow №090 Pro Black. На губах у актриси сяяла помада Rouge Dior №775 Darling.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.