До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що відомо про першу в Україні крамницю Kiko Milano

В Україні відкрилася перша фірмова крамниця італійської косметики Kiko Milano. Тепер бренд представлений у київському ТРЦ Ocean Plaza та на сайті INTERTOP.UA.

Крамниця Kiko Milano в ТРЦ Ocean Plaza в Києві

Kiko Milano — італійський бренд декоративної косметики, відомий різноманітними відтінками й регулярними оновленнями лімітованих сезонних лінійок. Серед знакових продуктів бренду: лінійка для догляду Skin Trainer, матові червоні помади, чорні й різноколірні підводки для очей та стійкі базові тіні Bright Quartet.

Реклама

Перша крамниця бренду відкрилася в Києві, але незабаром фірмові крамниці Kiko Milano також можна буде знайти в Харкові та Одесі.

Директорка з питань маркетингу INTERTOP Ukraine Марія Самплавська зазначає, що "Kiko Milano стала першою роздрібною крамницею косметики в портфелі INTERTOP Ukraine. Це бренд зі світовою репутацією, який на українському ринку чекали вже дуже давно".

Репутація Kiko Milano справді заслуговує на повагу: ​​всі засоби бренду виготовлено з безпечної сертифікованої сировини і їх не тестують на тваринах.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.