До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найяскравіші колекції макіяжу весна-літо 2021

Zara Beauty, Chanel Les Beiges, MAC x Disney — нові колекції макіяжу, які привертають увагу.

Zara Beauty

12 травня стартував продаж б’юті-колекції Zara — всі засоби в багаторазовому пакованні. Для розроблення запросили знамениту візажистку Даян Кендал, роботи якої не раз з’являлися у Vogue. Даян працювала з усіма великими фотографами сучасності, від Девіда Сімса та Крейга Макдіна до Маріо Сорренті й Мерта&Маркуса, а з другом Гвідо Палау фактично визначили моду на гранж у макіяжі.

Реклама
Кадр із кампанії Zara Beauty

Розробляти паковання (перероблювані й заново заповнювані, звісно) запросили Фаб’єна Барона: це він зняв кліп Мадонни Erotica, це він працював над італійським Vogue в парі з Франкою Соццані, він був креативним директором паризького Vogue за часів Карін Ройтфельд — і загалом є культовою фігурою у світі реклами, моди й мистецтва.

Колекція відповідає всім сучасним нормам: sustainable, cruelty free, vegan. До неї ввійшли засоби для макіяжу обличчя, очей, губ, нігтів — багата палітра текстур і відтінків. Туш і тональна основа поки в процесі розроблення. Всі використані засоби можна здати для повторного перероблення до певних крамниць бренду.

Для губ вийшло чотири види засобу: матова помада Ultimatte Matte Lipstick в 14 відтінках, м’яка помада-бальзам у 4 відтінках, кремова зволожувальна помада Cult Satin Lipstick у 8 відтінках і "рефіли" — змінні стрижні для всіх помад.

Матова помада Ultimatte Matte Lipstick, Zara Beauty
Бальзам для губ Tinted Balm Lipstick, Zara Beauty
Кремова помада Cult Satin Lipstick, Zara Beauty

Для очей виходять тіні: шестиколірні й двоколірні набори, а також рідкі кремові тіні з підсиленою стійкістю.

Набір тіней Easy On The Eyes, Zara Beauty
Набір тіней Easy On The Eyes, Zara Beauty
Подвійні тіні Easy On The Eyes, Zara Beauty

Вийшла також перламутрова пудра-глітер для губ, щік і повік чотирьох відтінків. Її можна використовувати сухим або вологим способом, наносити як на оголену шкіру, так і поверх тіней, помади й тонального засобу.

Перламутрова пудра для повік, щік і губ Metal Foil Loose Pigment, Zara Beauty

Вийшли також лаки для нігтів і пензлі для макіяжу. В Україні з усього асортименту продуктів представлені лише пензлі.

Лаки для нігтів, Zara Beauty
Пудра-бронзатор, Zara Beauty

Для обличчя Даян Кендал розробила триколірні палетки для скульптурування, а також пудри з ефектом природного сяяння шкіри.

Палетка для обличчя (тріо кремових рум’ян і хайлайтерів) Face Time, Zara Beauty
MAC x Disney

МАС випускає колекцію макіяжу в колаборації з Disney. Вона присвячена гламурній лиходійці Круеллі, фільм про яку вийде на екрани наприкінці травня 2021.

Кадр із кампанії MAC x Disney Cruella

Старт продажу призначений на 13 травня. До колекції ввійшла палітра тіней для повік Cruella To Be Kind з восьми секцій: холодні сріблясті, сині й чорні відтінки в трьох варіантах покриття: матовому, атласному й мерехтливому.

Палітра тіней для повік Cruella To Be Kind, колекція макіяжу MAC x Disney Cruella

Бренд запускає двосторонню стійку підводку Dual-Ended Pro Longwear Eye Liner. На одному кінці — чорний De-Vinyl, а на іншому — білий пігмент Tightly Laced.

Двостороння підводка Dual-Ended Pro Longwear Eye Liner, колекція макіяжу MAC x Disney Cruella

Практичний предмет колекції — двоколірний набір рум’ян Powder Blush Duo. Вони розділені посередині, як волосся Круелли, тільки зліва — яскравий рожевий, праворуч — сяйливий персиковий.

Рум’яна Powder Blush Duo, колекція макіяжу MAC x Disney Cruella

У межах колекції виходить шість нових відтінків матової помади Matte Lipstick і рідка матова помада Retro Matte Liquid Lipcolour.

Matte Lipsticks, колекція макіяжу MAC x Disney Cruella
Retro Matte Liquid Lipcolour, колекція макіяжу MAC x Disney Cruella
Chanel Les Beiges

Колекція макіяжу Les Beiges Summer Light присвячена відпочинку на французькій Рив’єрі.

Довгоочікуваний сезонний продукт — тональний тинт Les Beiges Water Fresh Tint, колекція макіяжу Les Beiges Summer Light Chanel. Ультралегка зволожувальна формула на 75% складається з води й містить мікрокульки з пігментом. Він тане на шкірі, надаючи обличчю свіжого вигляду. Виходить 6 відтінків.

<b>Тональный тинт Les Beiges Water Fresh Tint, коллекция макияжа Les Beiges Summer Light Chanel</b>

Крем-гель з оксамитним покриттям Les Beiges Healthy Glow Bronzing Cream краще наносити пензлем кабукі. У будь-якому разі він легко розподіляється. Візажисти люблять його за здатність м’яко скульптурувати обличчя (досить нанести його на лоб, скроні, ніс і підборіддя).

Крем-гель з оксамитним покриттям Les Beiges Healthy Glow Bronzing Cream

Ефект Рив’єри (навіть якщо Рив’єра — винятково на YouTube) створює пудра з ефектом природного сяяння шкіри Les Beiges Healthy Glow Luminous Color.

Її кремово-пудрова текстура огортає шкіру найтоншим шаром золотистих мікрочастинок. Пудру можна наносити легкими рухами на вилиці, лоб, перенісся й підборіддя. Вибрати свій відтінок можна з п’яти доступних.

<b>Пудра с эффектом естественного сияния кожи Les Beiges Healthy Glow Luminous Color</b>

Палітра тіней для повік Les Beiges Healthy Glow Natural складається з п’яти відтінків з талою й шовковистою текстурою. Рожеві, хакі й бежево-коричневі — подібні до теплих тонів середземноморських краєвидів. Тіні — багатоцільові: їх можна використовувати як хайлайтер; як базу для макіяжу очей (вони м’яко вирівнюють колір шкіри й освіжають погляд); ну і як тіні. Виходить два набори, що поєднують різні відтінки.

Палітра тіней для повік Les Beiges Healthy Glow Natural
Палітра тіней для повік Les Beiges Healthy Glow Natural

Виходить чотири нові відтінки Rouge Coco Flash, від теплого тілесного до мерехтливої ​​теракоти — світанки й заходи щасливих літніх днів.

<b>Rouge Coco Flash 2021</b>

Сьогодні, коли всі відмовляються від гель-лаку, інтерес до звичайних лаків для нігтів знову зростає.

Колекція макіяжу Les Beiges Summer Light Chanel

Нові ексклюзивні відтінки Le Vernis розроблені у власних лабораторіях кольору Chanel і викликають в пам’яті образи мерехтливих мушель і піску, а ще — призахідного сонця.

<b>коллекция макияжа Les Beiges Summer Light Chanel  лаки</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.