До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Wish List: б’юті-подарунки, про які варто мріяти

Скажімо більше: це список подарунків не просто щоб мріяти, а й щоб дозволяти собі — з очима, що сяють радістю, переживати негаразди набагато легше.

Фото: архів Vogue

CHANEL

Магія бренду така потужна, що самі тільки літери на пакованні здатні викликати захват. У CHANEL неймовірно крута косметика (це тіні, що розтушовуються самі й тримаються як належить, помади мрії, тональні засоби тощо).

Реклама

Помилитися з вибором неможливо, тому радимо вибирати серед засобів з різдвяної колекції. Це засоби краси, що межують з мистецтвом. Щоправда, є побічний ефект: шкода починати засіб і порушувати його первісну красу.

Атласна пудра-хайлайтер, всіяна бронзовими блискітками, створює тонку гру тіні та світла й виходить у двох відтінках. У неї таке велетенське "панорамне" дзеркало, що макіяж і догляд щодня можна буде робити з особливим шиком. Важливо: об’єм засобу настільки щедрий, що його вистачить і на наступне літо. Гарний трюк — проводити пензлем не лише по вилицях, а й по тілу: ключиці, зап’ястки тощо.

GUERLAIN

Guerlain можна поважати не лише за трьохсотрічну історію, яка не припинялася ані на хвилину, а й за глобальні зусилля щодо збереження продовольчої безпеки у світі. Дім, символом якого є бджола, ініціює безліч програм із захисту цих комах; завдання останньої — збільшити на мільярд чисельність бджіл у біосферних заповідниках до 2024 року.

Guerlain забезпечує бджолам гарне й безпечне життя, а ті віддячують цінною сировиною, яка входить до складу засобів лінійки Abeille Royale. Всі вони так ніжно й тонко пахнуть — не просто медом, а квітами, вітром, розкішшю. Текстури й паковання такі гедоністські, що будь-який засіб може бути дарунком для найдорожчих.

Набір засобів для догляду за шкірою Advanced Youth Watery Oil Age-Defying Programme Abeille Royale, Guerlain

CLIPSE BEAUTY BOX

"Бокси Боні" — саме так називають ці легендарні коробки краси. Кураторський підхід команди Clipse, що її очолює інфлюенсерка Алла Барановська, справді вражає: вибирають найкращі засоби видатних брендів і водночас дають змогу купити бокс із вигодою до 70%.

Це цікаво в пізнавальному сенсі, бо є продукти, що не потрапляють у фокус уваги з різних причин; є засоби, які здаються надлишковими. А тут, як у мішку Санти, можна знайти все й більше. Це крута ідея подарунка для великої дівочої компанії, коли вміст боксу можна розділити — наприклад, витягуючи сюрприз всліпу. І врешті, це ідея подарунка собі (і це краще, ніж адвент-календар).

Наскрізною темою промокампейну боксів цього разу став лід — як символ надскладної зими, коли ворог намагається зламати нас фізично й морально, але ми залишаємося непереможними.

HYDROPEPTIDE

Освіжний бустер з гелевою текстурою Daily Drench дуже швидко й потужно зволожує тьмяну зневоднену шкіру. Він містить гіалуронову кислоту, зволожувальні пептиди та пришвидшує власне оновлення клітин, розгладжує мімічні зморшки, відновлює бар’єр шкіри та надає пружності. Вартий оселитися в кожній косметичці.


Пептидний бустер з гіалуроновою кислотою Daily Drench, HydroPeptide

GIVENCHY

Це дуже приємний засіб, крем у компактному футлярі, який можна носити з собою й оновлювати впродовж дня. Свіжа формула Skin Perfecto Compact Cream поєднує в собі зволожувальні властивості із захисними: SPF 15 достатньо для щоденного догляду в мегаполісі, коли немає піка сонячної активності. Крем має дуже приємну текстуру та ніжний аромат.

Компактний крем Skin Perfecto, Givenchy, SPF 15 РА +

COMFORT ZONE

Щира порада редакції VOGUE. Користуємося, любимо, радимо. Ця заспокійлива суміш олій солодкого апельсина, дамаської троянди й кедрового дерева дарує хвилини глибокого заспокоєння. Розтерти в долонях, вдихнути тричі, нанести на шкіру — наприклад, на зап’ястки. Аромат розроблений спеціально, щоб давати відчуття релаксації й віднаходити гармонію із собою. Це не врятує від атак російських терористів, проте справді допоможе знайти баланс й відновити психічний стан. Композиція така вдала, що можна використовувати замість парфуму.

Ароматична суміш ефірних олій Tranquillity Blend, Comfort Zone

SISLEY

Засоби Sisley мають таку бездоганну репутацію, що назва бренду стала синонімом розкішного дієвого догляду. Тому можна вибирати будь-що з лого Sisley: кожну вкладену копійку купівля виправдає. Особливу увагу — на маски (бо вони миттєво змінюють шкіру) та щоденні засоби для догляду: інакше, як чуттєвим досвідом, це не назвеш.

Black Rose Mask, Sisley

Аромати засобів мають, здається, окрему силу: в них — трави, спокій, натяк на спа й обіцянка справжнього благополуччя. Важлива ремарка: саме зараз — час дозволити собі Sisley: через курс ціна в Україні — найвигідніша у світі. А якщо додати знижку Aromateque, виходить сенсаційно. Зазвичай такі інсайди ми не публікуємо на VOGUE, проте це різдвяний час (а заощаджене можна й треба донатити).

Sisleya L'Integrale Anti-Age Prestige, Sisley

MEDIK8

Просто заскриньте цю пораду. r-Retinoate Intense — найкращий антивіковий продукт Medik8, бренду, що спеціалізується на догляді за шкірою. Нічний крем "все в одному" поєднує ретиніл ретиноат та кристалічно-стабілізований ретинальдегід — уперше в історії індустрії. Це Tesla серед ретинолів, супертехнологічний, інноваційний, простий у вжитку. Серед компонентів також — кераміди й пептиди, які доставляються в шкіру за технологією косметичних дронів. Результат буде швидким і яскравим. Докладніше про ретиноїди ми писали тут.

r-Retinoate Intense, Medik8

FOREO

Про Foreo кажуть, що цей шведський бренд здатний перетворити ванну кімнату на технологічний спацентр. Зазвичай всі радять масажери для обличчя й щітки для очищення шкіри (ми писали про них тут і тут), але сьогодні ми порадимо засіб, який потрібен кожному і кожній — потужну й м’яку зубну щітку, яка виполіровує зуби, язик і робить масаж ясен. Неперевершена якість гігієни завдяки звуковим вібраціям.

Зубна щітка Issa 2, Foreo

Щітка має кілька унікальних властивостей: одна з них — здатність тримати заряд до 365 днів. Вона створена з ультрагігієнічного, стійкого проти бактерій силікону медичного класу, має 16 регульованих інтенсивностей технології Sonic Pulse й гібридну голівку, яка ніжно масажує ясна та бореться зі стійким нальотом.

DMK

DMK — це косметика, з якою працюють та яку призначають професіонали. Засіб для вмивання потрібен всім, але треба знати, що засоби для вмивання можуть змінювати pH шкіри й у такий спосіб агресивно впливати на шкіру, примушуючи її виділяти надлишкове шкірне сало. Тож варто спиратися на поради косметолога

Засіб для очищення шкіри Deep Pore Cleanser, DMK

ORTHOMOL

Ортомолекулярні комплекси потрібні всім, особливо взимку, коли поживних речовин і вітамінів зі щоденного раціону недостатньо. Ми на vogue.ua постійно наголошуємо, що вітамінна підтримка важлива (прочитайте матеріали з порадами експертів тут, тут і тут), але вибирати кращий комплекс для себе варто з власним терапевтом, хоч вітаміни — це не ліки. Так, усі вітаміни можна отримувати з їжі, але для цього треба контролювати раціон на рівні профі й жити в країнах, де сезонні продукти смачні весь рік.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.