До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як допомогти своїй нервовій системі, коли навколо стрес

Як упоратися зі стресами, які щодня готує нам життя? — Медитації, прогулянки, сон. Але є й дещо ще.

У повсякденному житті кожен стикається з різними видами стресу — дедлайни, конфлікти, напружена робоча або домашня атмосфера, похмурі новини і тривожне очікування нових подій. Тому варто приділяти увагу управлінню стресом, особливо коли він починає впливати на фізичний стан. Чудово спрацьовують банальні речі: здоровий 7-8-годинний сон, прогулянки на свіжому повітрі, спілкування з близькими, фітнес. Але, крім цього, важливо приділяти увагу раціону: харчуватися різноманітно та правильно. А ще — додати спеціальний вітамінний комплекс для підтримання гарного сну і впливу на рівень тривожності.

Orthomol Nemuri night

Існують різні добавки і нутрієнти, що сприяють поліпшенню роботи нервової системи. Вибираючи їх, варто звертати увагу на репутацію виробника і якість препаратів. Orthomol Nemuri night — комплекс вітамінів, який допомагає зняти психоемоційну напругу, поліпшити якість сну, сприяє виробленню серотоніну.

Orthomol Nemuri night

Комплекс містить вітамін В6, необхідний для правильного метаболізму, магній і мелатонін для нормалізації режиму сну, екстракт зеленого чаю — теанін, а також L-триптофан і гліцин — амінокислоти для зняття втоми і продуктивної роботи мозку.

Orthomol Nemuri night

Курс прийому цього комплексу триває 30 днів і передбачає прийом одного саше на день. Уміст треба розвести у теплій воді за 30-60 хвилин до сну.

Orthomol Nemuri night

Такий вид простої щоденної допомоги своєму організму допоможе вам підвищити рівень продуктивності і зберігати спокій навіть у непередбачуваних ситуаціях.

Orthomol Nemuri night

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.