До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

VOGUE-гороскоп на 2024 рік для знаків Землі: Тельці, Діви, Козороги

Традиційний довгоочікуваний VOGUE-гороскоп на 2024-й: чого очікувати знакам зодіаку, на що звернути особливу увагу, які події чекають у стосунках, коханні, діловій сфері. Відкривають серію прогнозів передбачення для земних знаків: Тельця, Діви, Козорогу. За підтримки брендів краси Prada Beauty, Armani Beauty, Yves Saint Laurent Beauty та Lancôme.

Реклама

Загальний прогноз на рік для всіх знаків Зодіаку

Новий 2024 рік знаменується поступовим переходом Плутону в знак Водолія. Транзит найповільнішої планети означає необхідність свідомого духовного розвитку, свободи вибору, здобуття та усвідомлення цінності знань, об’єднання та однодумності заради справедливості та прогресивного розвитку людства.

2024 рік багато обіцяє в астрологічному сенсі та має достатньо сприятливих періодів для початку нових проєктів, укладання угод та прийняття важливих життєвих рішень. Для тих, хто планує майбутній рік і бажає максимально ефективної реалізації, астрологія пропонує такі вдалі періоди в цьому році:

  • з 12 січня по 13 березня,
  • з 28 квітня по 4 серпня,
  • з 30 серпня по 15 вересня,
  • з 5 жовтня по 25 листопада.

Не варто упереджено ставитися й до того, що 2024 – переступний, адже в цьому році – на один день більше для добрих справ та розвитку.

Загальний прогноз для знаків Землі

Представникам знаків Землі – Телець, Діва та Козоріг – важливим акцентом року є ваша відкритість до змін, пошук новітніх рішень та незвіданих раніше можливостей. Цього року ви – першопрохідці та реформатори у всьому де інші будуть вагатися, однак, захоплююче спостерігатимуть як ви підійнялися на нову вершину досягнень в кар’єрі та життєвій реалізації.

Телець

Тельці — знак зодіаку, що характеризується практичністю, певною консервативністю, прагненням до комфорту. Вони не схильні до ризику, надають перевагу стабільності та виваженим рішенням. Спробуйте цього року beauty-образи в дусі "тиха розкіш": це насамперед класичні прийоми на кшталт стрілок та помади, макіяж на всі часи. Особлива порада: помада L'Absolu Rouge Intimatte у відтінку 276 Timeless Romancе, яка пасує всім.

Обличчя: Тональна основа-стік Teint Idole Ultra Wear у відтінку 02; консилер та зволожувальна сироватка 2-в-1 Teint Idole Ultra Wear Care & Glow Serum Concealer у відтінках 310N та 120N; пудрові рум'яна Blush Subtil у відтінку 351.
​​​​​​Очі: набір тіней Hypnôse у відтінку 01 French Nude; підводка для очей: №03 Green Metropolitan Matte та №04 Leading Lights Glitter; туш Hypnôse у відтінку 02,
Губи: помада L'Absolu Rouge у відтінку 276 Timeless Romance, все – Lancôme

Перше півріччя 2024 року буде надзвичайно успішним для Тельців завдяки сприятливому транзиту планети успіху та вдачі — Юпітеру. Останній принесе підтримку в усіх починаннях, досягненнях та бажаннях. Саме час проявляти себе, бути відкритими для нових пропозицій, що обов’язково принесуть можливість підвищити свій соціальний статус через кар’єру, партнерство, навчання та протекторат авторитетної людини.

У весняний період слід очікувати різких змін у суспільному житті та трендах — це принесе неочікувані можливості. Варто без вагань підхоплювати запити суспільства, до того ж саме час висвітлювати власні напрацювання в тій сфері, яку Тельці культивували ще з середини 2019 року.

Друга половина 2024-госприятлива для Тельців у фінансовій сфері. Можна розраховувати на зростання доходів, монетизацію від проєктів, що були розпочаті раніше та не давали обнадійливих результатів, а також на можливість здійснити цінну покупку, що покращить рівень життя.

Кінець року варто присвятити вирішенню питань сімейного характеру, нерухомості, реконструкції та ремонту, але важливо утриматися від конфліктних ситуацій з рідними та близькими.

Важливе послання цього року та завдання Тельцям — переосмислити пріоритети. Має сенс переглянути щоденні рутинні справи, щоб знайти можливість більше відпочивати, усамітнюватися, навчатися новому та подорожувати.

Діва

Одна з головних рис Діви — перфекціонізм. Представники цього знаку ретельні та прискіпливі, обожнюють порядок, організовані й логічні. Їхнє кредо — мінімалізм та практичність. Втім, Діви ніколи не бояться яскравих кольорів, неочікуваних прийомів і віртуозно їх поєднують. Якщо б Діви були брендом одягу, це був би Dries Van Noten.

Обличчя: тональна основа з матовим ефектом, що надає шкірі сяйва, All Hours Foundation Luminous Matte у відтінку LW7, тональна основа з ефектом сяйва Touche Eclat Le Teint у ві дтінку B30, стійкий коректор-хайлайтер Touche Eclat High Cover у відтінку 1,5 Beige;
Очі: набір тіней Couture Palette Color Touch у відтінку №01 Paris; туш з ефектом штучних вій Volume Effet Faux Cils у відтінку №2 Rich Brown;
Губи: фіолетовий колір з палетки тіней Couture Palette Color Clutch у відтінку №01 Paris, все – Yves Saint Laurent Beauty

2024 рік для Дів особливо важливий в розвитку та укріпленні партнерських стосунків — як особистих, так і ділових.

Саме цей рік принесе самотнім Дівам можливість почати будувати довгострокові стосунки, а тим, хто в парі, — вкотре впевнитися, що обраний партнер є саме тією людиною — надійною, зрілою, такою, що вписується у ваш життєвий план на довгі роки.

Що ж стосується ділового партнерства, важливо фіксувати обов’язки офіційними угодами та дотримуватися законів і процедур, що діють в тій чи іншій країні. Цьогоріч у Дів є можливість утвердитися у бізнес-партнерстві, що стане вигідним, продуктивним та стабільним у розвитку.

У другому кварталі 2024 року Дівам слід переглянути свою фінансову поведінку, тверезо оцінити результати своєї праці в матеріальному еквіваленті та почати кроки до змін у кращий бік.

У першій половині 2024 року Дівам щаститиме у вирішенні питань юридичного або бюрократичного характеру, здобутті знань та навчанні. Це підніме їхню впевненість в своїй експертності та професіоналізмі. Дівам не варто нехтувати можливістю публічних виступів та публікацій, адже саме завдяки таким проявам у другій половині року їх очікують кар’єрні успіхи, досягнення, перемоги в конкурсах та тендерах.

Важливим меседжем цього року для Дів стане такий: саме час радикально вирішити питання залежностей та прив’язаностей до людей і життєвих ситуацій з минулого. Вони обмежують ваш світогляд і як наслідок — можливість особистісного розвитку.

Козоріг

Козороги відомі своєю впертістю та цілеспрямованістю. Обережні та системні стратеги, Козороги не бояться брати на себе відповідальність та долати найважчі перешкоди. Для них важливий статус, звання та відзнаки, шана та визнання. Козорога важко пропустити в натовпі: він виставляє достаток і регалії на показ. Такий підхід характерний для Козорогів і у виборі макіяжу: вони віртуозно поєднують текстури та кольори, не бояться експериментувати та сповідують принцип: "Ми невибагливі. Нам достатньо найкращого".

Обличчя: зволожувальний праймер для обличчя Luminous Silk; тональна основа з шовковистим ефектом Luminous Silk у відтінку 5; консилер для обличчя з ефектом природнього сяяння шкіри Luminous Silk у відтінку 4; бальзам з відтінком для обличчя та повік Neo Nude Melting Color Balm у відтінку 50;
Очі: стійкі рідкі тіні для повік Eye Tint у відтінках 10S, 30M, 50S; олівець для контуру повік з шовковистим ефектом Smooth Silk у відтінку 4; туш для вій Eyes To Kill у відтінку 01;
Губи: замість помади – тонувальний бальзам для обличчя та повік Neo Nude Melting Color Balm у відтінку 50, все – Armani Beauty

Особливої уваги працелюбних Козорогів потребуватимуть виготовлення та очікування важливих документів, проходження перевірок в офіційних інстанціях, затяжні логістичні процеси, що пов'язані з транспортуванням та технікою, отримання інформації та її відповідальне опрацювання. Результати цієї місії Козороги отримають наприкінці 2024 року та зможуть з полегшенням братися до нових амбітних проєктів з відчуттям опори.

У весняний період 2024Козорогам відкриються можливості для вирішення питань з нерухомістю, будівництвом, залагоджуванням сімейних запитів або ж переїзд і зміна близького оточення.

У питаннях кар’єри Козорогам слід бути реалістичними. Варто оцінювати перспективи сфери, в якій вони працюють, та холоднокровно обрубати напрямки, що віджили себе з часом та запитами суспільства. Це необхідно, щоб наприкінці року запропонувати світу досконалу, продуману робочу модель, яка допоможе утримувати баланс "родина — кар’єра" наступними роками.

Оптимізму й натхнення в життя Козорогівдодаватиме приватна сфера: для багатьох цей рік стане сприятливим у коханні, приємних зустрічах, побаченнях, цікавому дозвіллі з друзями та в подорожах.

А у весняний період Козорогів чекають раптові зміни, спектр яких може коливатися від виграшів та незапланованої приємної відпустки до новин про поповнення в родині.

У другій половині 2024 року в Козорогів відкриються нові можливості в робочій діяльності, розширенні її масштабів. Тому варто в цей період дбати про себе та своє здоров’я, додавати оздоровчі програми, уважно ставитися до базових потреб організму.

Важливе завдання 2024 року — прискіпливо вивчити близьке оточення, виявити недобросовісну поведінку людини, якій Козоріг довгі роки довіряв у партнерсько-ділових стосунках. Це дасть можливість знайти відповідь на питання, чому раніше побудована система не працювала як слід, та виправити це.

Стиль: Viktoria Filipova @filipovaviktoria
Макіяж: Ljudmyla Agakhanova @agakhanova_liu
Зачіски: Julia Stets @stetsjulia
Фото, виробництво: Yulya Dahl @y_dahl
Відео: Evgen Borysenko @m4root
Світло: Oleksandr Mischenko @helpmad
Ретуш:Tanya Olifirenko @tani_retoucher
Моделі: Asti @callmeasti @egomodels_ukraine, Margarita @margarita_oliverivna @ecosmodels
Редактор: Alyona Ponomarenko @alyonaponomarenko
Астрологічний прогноз: Софія Савич @sophia_savych_astro

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.