До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Поради Таро: що нам підготував грудень 2023

Місяць іншого бачення всього, що здавалось звичним. Нестримного бажання бути корисним, створювати щось нове, чого раніше не було, та дарувати собі і людям різні емоції. Енергія місяця допоможе вийти з підвішеного стану, чітко зрозуміти, що хочеться брати з собою у Новий рік, а що залишити в минулому. Зʼявляться сміливість заявити про свої бажання та можливість побачити варіанти їх втілення у життя.

ОВЕН

Цей місяць буде досить динамічним. Важливо діяти – і при цьому вміти чекати результатів та не квапити події. Тримайте руку на пульсі, але не надто насідайте, відключіть надмірний контроль. Все прийде вчасно, а втручання лише матиме негативні наслідки. Грудень навчить вас чекати.

Реклама

ТІЛЕЦЬ

Прийняття – синонім цього місяця. Як би важко не було, приймайте всі обставини та ситуації. Давайте волю почуттям наодинці з собою – негативні емоції мають бути прожиті до кінця. Може відбутися втрата стосунків або матеріальних цінностей. Що б не відбувалося, змінити ситуацію не вийде. Просто варто бути емоційно готовим.

БЛИЗНЮКИ

Вам буде про що сумувати і про що поплакати. Дуже важливо проаналізувати, до чого призводить ваш сум. Можливо, вам потрібно розлучитися з якоюсь людиною або вийти з тригерної ситуації, якщо через неї ви переживаєте душевний біль. Відсікайте непотрібне, але при цьому не відштовхуйте від себе кохану людину тільки через те, що ви почуваєтеся напружено та дратівливо.

РАК

Для вас це буде місяць тріумфу та перемоги. Ви отримаєте винагороду за виконану роботу або підвищення по службі. Ви досягнете бажаної мети, ваші зусилля будуть винагороджені. Можливо, незабаром на вас чекає подорож. Усі проблеми будуть вирішені. Угоди буде досягнуто. Ваше завдання – отримувати насолоду від життя, але не хизуватися.

ЛЕВ

Зараз саме час проявити ваші творчі інстинкти і вжити рішучих дій. Будь-які творчі починання дадуть добрий результат. Ваша праця буде матеріально винагороджена. Проявляйте свою сексуальність, жіночність, природність, легкість та романтичність. Кайфуйте від стосунків з собою та з партнером.

ДІВА

Ви можете гармонійно та терпляче співпрацювати з іншими людьми. Помірність та мудре управління – ось ключ до успіху. Вам потрібно зменшити оберти, переглянути свій стан та бути готовим до компромісів. Старі рани лікує час. Є ймовірність тимчасової розлуки з кимось із близького оточення.

ТЕРЕЗИ

Можливо, цього місяця ви почнете нову справу. Ви маєте достатньо енергії та розуміння, щоб започаткувати будь-який перспективний проект. Ви відкриті для нових інтересів. Буде відбуватися щось, що здатне стимулювати ваше професійне зростання. Це час починань, винаходів та творчості.

СКОРПІОН

Назріває конфлікт, в якому ви займете вигідну позицію. Період конфронтації та непорозумінь. Можливо, зараз ви відчуваєте, що на вас чинять тиск. Щоб подолати труднощі та перешкоди, вам доведеться зібрати всю свою внутрішню силу та рішучість. Ви маєте перевагу, навіть якщо поки її не помічаєте.

СТРІЛЕЦЬ

Наразі настав сприятливий час для співпраці з іншими людьми. Можливо, попереду на вас чекає вирішення якоїсь проблеми або примирення. Можливо, ви зможете підписати вигідний контракт або укласти угоду. Якщо вас турбує питання любовних стосунків, то настає період гармонії, розуміння, дружби та прояву кохання.

КОЗЕРІГ

Вам потрібно звернути увагу на свої почуття та прислухатися до внутрішнього голосу. Для того щоб прояснити певні моменти, слід звернутися за допомогою до підсвідомості. Зосередьтесь на своєму внутрішньому світі. Найкращу пораду надасть інтуїція. Зменшіть сплив на себе минулих спогадів.

ВОДОЛІЙ

Чесність перед собою і іншими буде великою перевагою. Чітко та впевнено озвучуйте свої наміри. Вчиться делегувати. Можливо, на вашому шляху з'явиться суперник. Щоб не віддати власну мрію комусь, слід якомога швидше та впевненіше діяти.

РИБИ

Приділяйте максимальну увагу ментальному здоров'ю. Дозвольте собі переживати та проживати все так, як ви хочете. Не потрібно стримувати сльози, вважаючи це проявом слабкості. Всі негативні хворобливі почуття мають бути висловлені, щоб не перетворитися на патології й ментальні проблеми. Зустрічайтеся з людьми, говоріть по душам, демонструйте свої переживання.

Текст: Анастасія Талько

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.