До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що потрібно знати й розуміти про водні знаки

Якщо ви хочете швидко та легко дізнатися про свої приховані та сильні риси характеру, перевірте, до якого елементу належить ваш знак зодіаку. Овен, Лев і Стрілець потрапляють під стихію Вогню. Якщо ви Телець, Діва або Козоріг, ви належите до стихії Землі. Знаки Повітря — Близнюки, Терези та Водолій. А Воді підпорядковуються Рак, Скорпіон і Риби.

Photo: Liz Sunshine
Photo: Liz Sunshine

Реклама

Все про водні знаки

Якщо Вода є вашою панівною стихією, ви знаєте те, чого інші люди не знають. Не обов’язково тому, що ви розумніші за інших. Просто ви народжені під знаком Рака, Скорпіона чи Риб і у вас, як правило, є шосте чуття, надійний інстинкт або дивовижна інтуїція щодо людей і ситуацій. Якщо ви Рак, ви прагнете піклуватися про людей. Скорпіон віддає перевагу психоаналізу, а Риби практично зливають розум, тіло та душу з іншими людьми і дійсно відчувають їхнє задоволення чи біль. Але той факт, що водні знаки мають стільки співчуття та розуміння, іноді може мати для них зворотний ефект, оскільки інші знаки часто не помічають і навіть не розуміють загострених емоцій, які для водних знаків є другою натурою. Бути неправильно зрозумілим – це частина їхнього життя.

Надзвичайна чутливість робить представників водних знаків дуже креативними. Раки традиційно обдаровані в кулінарії та домашньому господарстві; Скорпіони люблять проявляти творчість у спальні, і якщо ви народжені під знаком мрійливих Риб, то, швидше за все, ви проявите талант художника в одній або кількох сферах. Попри спільну стихію, кожен зі знаків Води значно відрізняється від іншого. Якби ці знаки були морськими суднами, то Рак був би плавучим будинком, Скорпіон – глибоководним підводним човном, а Риби – рятувальним плотом. Якщо знаки Вогню "роблять", знаки Землі "мають", а знаки Повітря "думають", то знаки Води "відчувають" речі сильно і повністю.

Рак: заспокоєння штормового життя (22 червня – 22 липня)

Раки – годувальники. Вони люблять доглядати та допомагати: будь то приготування їжі для вечірки або полив рослин сусідів, коли вони у відпустці, — потреба в піклуванні є пріоритетом для цього чуйного та турботливого знака. Вони підпорядковуються Місяцю, а це означає, що Раками керують їхні емоції. Якщо ви помітите, як сильно Місяць контролює морські припливи, ви зрозумієте, чому Раки — це купа емоцій, що гуляють збоку в бік і чекають свого вираження.

Символом Рака є краб, морська істота, домом для якого є його захисний панцир. Раки цікавляться домом і сім’єю, і, якби їх спровокували, вони, швидше за все, були б готові боротися за своїх близьких. Вони також з такою ж ймовірністю відступлять у затишок своїх захисних оболонок, якщо їх поранять або якщо вони почуватимуться в небезпеці. Надзвичайно сентиментальні, вони, як правило, люблять сумні історії зі щасливим кінцем і можуть шукати книги, фільми та телешоу, які щиро зворушать їх до сліз. Це чудове вивільнення потужних емоцій, які правлять їхнім світом.

Рак також є одним із кардинальних знаків, статус якого ділиться з Овном, Терезами та Козорогом, і ця риса робить Рака одним із найсильніших з 12 знаків Зодіаку. Раки — люди, які люблять починати справу. Може здатися, що вони віддають перевагу домашньому життю, ніж нічному, але пристрасть палає глибоко в цьому знаку. І якщо Рак закохається в вас, він буде чіплятися за вас на все життя — ці чіпкі клешні не просто для прикраси! Насправді цей знак схильний чіплятися за все, що зберігає спогади про минуле, хороші вони чи погані.

Найкраще для романтики: Скорпіон
Найкраще для тривалого кохання: Козоріг

Скорпіон: тиха глибока вода (24 жовтня – 22 листопада)

У Скорпіонів очевидна темна сторона стихії Води. Це не означає, що вони погані до мозку кісток, як думають деякі люди, просто їхні почуття сильні й глибокі, і вони надзвичайно захищають тих, кого люблять і яким довіряють. Як і їхній символ Скорпіон, вони також самозахищаються, але водночас можуть бути шалено саморуйнівними. Життя та кохання для них, як правило, — це все або нічого.

Секс, злочинність і моторошні речі вже давно асоціюються зі Скорпіоном, що не є абсолютною несподіванкою, оскільки планети-співправителі знаку — Марс, який показує, що вони пристрасні та навряд чи відмовляться від боротьби, а також Плутон, планета трансформації, яка цілком доречно названий на честь бога підземного світу. Це трохи тривожне шосте почуття, яким певною мірою володіють усі знаки Води, часто проявляється у Скорпіонів як любов до всього, що пов’язано з астрологією, передбаченнями, Таро, способами зазирнути в майбутнє чи зв’язатися з минулим. Знову ж таки, це не дивно, оскільки сезон днів народження Скорпіона охоплює Хелловін, ніч, коли пелена між нашим світом і надприродним світом найтонша.

Скорпіон також є фіксованим водним знаком разом із земним Тельцем, вогненним Левом і повітряним Водолієм. Ця риса робить кожного з цих знаків надзвичайно рішучим, хоча вона виражається по-різному відповідно до їх стихії. Вода — це не тільки лагідні струмки та елегантні фонтани, і в Скорпіоні цю якість найкраще можна порівняти з водою, яка просочується в тріщини та зношує скелю протягом багатьох років або перетворюється на лід, зупиняє рух і викликає хаос.

У коханні Скорпіони рідко довіряють, але коли вони довіряють, вони віддають його повністю, і якщо ця довіра порушена, вони готові чекати, поки пекло замерзне, щоб отримати відплату. Позитивним є те, що вода в усіх її формах допомагає речам процвітати та рости, що є однією з причин, чому романтичне поєднання Знаків Води та Знаків Землі є сильним, дозволяючи обом Стихіям формувати плідні та підтримувальні стосунки.

Найкраще для романтики: Риби
Найкраще для тривалого кохання: Телець

Риби: бурхливий океан емоцій (19 лютого – 20 березня)

Поети, мрійники, актори, музиканти й танцюристи часто потрапляють під парасольку знака Води. Символізований двома рибами, що пливуть у протилежних напрямках, знак Риби є найхарактернішим із водних знаків. Подібно до моря, їхній настрій дуже мінливий, ця риса надає їм перемінності.

Вони не завжди можуть бути такими, якими здаються, і люди часто бачать те, що хочуть бачити, коли спілкуються з Рибами, проєктуючи власні ідеї та образи того, як вони повинні виглядати або поводитися. Риби також легко вбирають манери інших людей, як відображення у воді або дзеркальне відображення, так що вони майже здаються кимось іншим. Це часто змушує людей Риб замислюватися, хто вони насправді, але це також пояснює, чому вони мають легкий стиль спілкування, а також ауру гламуру та таємничості навколо них.

Поряд із вогняним знаком Стрілець, земним знаком Діва та повітряним знаком Близнюки, Риби є тим, що відомо як один із мінливих знаків. Це означає, що Риби схильні бути гнучкими, надають перевагу пливу за течією і вписуються в те, що вони потрібні, а не бути "рушієм і шейкером", який починає все починати як Рак, або невидимим гравцем, як Скорпіон. Неперевершений любитель людей, який готовий на все заради спокійного життя, цей знак рідко добре працює в межах обмежень, але процвітає, коли йому дозволено вкласти щирі емоції у свою кар’єру.

Найкраще для романтики: Рак
Найкраще для тривалого кохання: Діва

Якщо ви не знак Води, але ви вважаєте, що одне з цих описів підходить вам краще, ніж ваш справжній знак зодіаку, цілком ймовірно, що у вашій особистій карті є сильна стихія Води. У вас може бути кілька планет у водних знаках, як-от Венера, планета мрій, або Місяць у водному знаку, або водяний Асцендент (знак, який підіймався під час вашого народження). Ми всі складні істоти, і знання того, як планети та стихії впливають на вас особисто, допоможе вам дізнатися набагато більше про справжнього, глибокого, прихованого вас.

За матеріалом vogue.com.au

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.