До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що потрібно знати й розуміти про вогняні знаки зодіака

Ви напевне знаєте, який ваш знак зодіаку і як це впливає на вас. Але чи знаєте ви, яка Стихія вашого знака і як вона додає ще один вимір до формування того, ким ви є? Вогонь, Земля, Повітря і Вода — це чотири елементи, які фігурують в астрологічній карті. Усі вони є частиною природи, і всі вони є частиною вашої особистісної природи. Так, елемент, який керує вашим власним знаком, є сильним показником того, як ви ставитеся до світу навколо вас.

Реклама

Кожна з чотирьох стихій складається з трьох знаків, які складають 12 знаків зодіаку, і це:

  • Знаки вогню: Овен, Лев, Стрілець
  • Земні знаки: Телець, Діва, Козоріг
  • Повітряні знаки: Близнюки, Терези, Водолій
  • Водні знаки: Рак, Скорпіон, Риби

Гаряча пристрасть до життя — те, що об’єднує вогняних Овна, Лева та Стрільця. Але хоча, на перший погляд, вони можуть здатися схожими, кожен із цих знаків також сильно відрізняється за особистими рисами та глибиною. Всі вони мають свою особливу роль у своєму вогненному царстві.

Овен любить бути першим і лідирувати як у моді, так і в житті. Лев обожнює бути в центрі уваги, і його часто вважають драматичною дівою знаків Вогню. Третім учасником цього могутнього тріо є Стрілець, фірмовий стиль якого часто надмірний, іноді екзотичний, часто гучний і смішний, але водночас духовний і мудрий. Отже, якби життя було фільмом "Вогняна стихія", то Овен був би режисером, Лев — зіркою, а Стрілець — сценаристом. Знаки, які гріються в приналежності до Стихії Вогню, відверті, безглузді, пристрасні та люті.

Як сам вогонь, вони можуть бути затишними та теплими, як романтичне світло свічок або багаття в прохолодний день, але також, як і вогонь, вони можуть швидко спалахнути й незабаром перетворитися з мерехтливого полум’я на шалене пекло. Знаки Стихії Вогню легко запалюються, тому з ними різні ситуації можуть швидко загострюватися. Однак, великі драми в їхньому житті часто так само швидко закінчуються та забуваються — принаймні, вони їх забувають. Вони мають величезну здатність пробачити себе та йти далі, але інколи змушують реципієнта пристрасті чи люті дивуватися тому, що сталося.

Овен: яскрава іскра (21 березня – 20 квітня)

Потреба бути першим — ключова мотивація для Овнів. Як перший знак зодіаку, Овен традиційно сигналізує про початок нового року в Північній півкулі. Березень і квітень – це час, коли зима офіційно закінчилася, і навесні починає з’являтися нове життя. Крізь землю починають проступати нові рослини, сонце починає світити сильніше, дні стають довшими. Все виглядає блискучим і новим.

Вся ця свіжа, динамічна енергія типова для Овна, і це саме те, що люди, народжені під цим знаком, привносять у будь-який проєкт, стосунки чи діло, до яких вони залучені. Вони чудово вміють сіяти "нове насіння", блискучі в започаткуванні бізнесу та будь-яких починаннях, і є тими людьми, які додають родзинку, щоб знову висвітлити втрачені успіхи компанії чи застарілі ідеї. Овен — це іскра, яка запалює полум'я.

Серед знаків вогню Овен також відомий як знак кардинального вогню, що робить їх головними рушійними силами зодіаку. Кардинальні знаки (інші — Рак, Терези та Козоріг) чудово починають справи. Зазвичай ви побачите, що Овен керує командою, віддає накази або розробляє стратегії, щоб досягти успіху, а потім залишає всіх інших виконувати призначені їм ролі та завдання.

Планета, яка керує Овном, — Марс, планета-воїн, тому в їхньому підході до життя часто існує військова точність. Крім того, Овен ніколи не відступає від бійки. Як тільки з'являється запал, вони процвітають завдяки конкурентоспроможній енергії ведення битви, вербально та фізично, і завжди прагнуть перемогти, часто за всяку ціну. Усю цю полум’яну енергію потрібно відпрацьовувати й відпрацьовувати, тож спортивні заняття чи гримучий секс після сварки коханців – це способи корисно й із задоволенням використати надлишок їхнього тепла.

У трійці Стихії Вогню типи Овнів орієнтовані на дії, а не на запалювання вогню. Вони ті, хто запускає справи, але не обов’язково чудово їх доводять до кінця, оскільки інші нові та блискучі інтереси або люди можуть змусити їх покинути те, що вони роблять, і замість цього зосередити свою значну енергію деінде. Овни пристрасні та сильні, а також часто гарячі, як пекло!

Найкраще для романтики: Лев
Найкраще для тривалого кохання: Терези

Лев: сонце (23 липня – 23 серпня)

Ви не можете ігнорувати Левів. У них є щось таке, що змушує вас постійно дивитися й спостерігати за ними. Часто тому, що вони прагнуть виділятися в натовпі чи то своїм почуттям стилю — гострим і привабливим, схильним до блискучого, — чи тим, як вони змушують усіх слухати їх завдяки своїм характерним голосам, які чуються на відстані. Не дивно, що величезна кількість акторів і співаків Леви, оскільки це знак Вогню, який втілює драму та розваги, а також романтику та веселощі.

У Левів є певні лідерські якості, які ви можете побачити в Овнів — лев, зрештою, вважається царем тварин, — але в той час, як Овен любить створювати нові речі, Лев прагне дотримуватися своєї зони комфорту. Лев також відомий своєю непохитністю. У них існує непохитна відданість їхнім мріям і рішучість проявити. Коли вони щось задумали, їх уже не зупинити. Історію миттєвого успіху, на досягнення якого насправді були потрібні роки, підтверджують багато знаменитостей зі знаками Лева, які досягли мети й досягли її завдяки наполегливій праці та силі особистості. Вони самі роблять собі удачу, опиняючись у потрібному місці в потрібний час і, що важливіше, їх завжди помічають.

Ця риса також дає їм можливість будувати довгу та успішну кар’єру, але це також може означати, що вони надзвичайно вперті. Оскільки Сонце — головне джерело Вогню — як небесний правитель Лева, легко зрозуміти, чому цей знак любить бути в найяскравішому світлі прожекторів, і не дивно, що вони самі по собі яскраво сяють. Якщо ви хочете навчитися підпалювати світ, немає кращого вчителя, ніж Лев.

Найкраще для романтики: Стрілець
Найкраще для тривалого кохання: Водолій

Стрілець: лісова пожежа (23 листопада – 21 грудня)

У Знаках Вогню немає нічого сором’язливого та усамітненого, і кожен із трьох знаків, які поділяють цей елемент, яскраво горить по-своєму. Стрілець є найбільш гнучким з тріо, бувши так званим мінливим знаком (інші мінливі знаки — Близнюки, Діва та Риби). Ця гнучкість у поєднанні з вогнем дає можливість підвищувати або зменшувати нагрів, змінюючи свою персону відповідно до обставин, але залишаючись на 100% автентичними.

Стрільці часто надзвичайно розумні, володіють знаннями, досвідом і талантом спілкуватися з усіма захопливо й весело, незалежно від того, обговорюють вони круті комікси чи серйозні артхаусні фільми. Їхня природна цікавість робить Стрільців губками для вбирання інформації, а "знання" — це те, що роздмухує їхнє полум’я. Хоча за темпераментом вони сходяться з будь-ким, вони також можуть занижувати стандарти інших людей, аби вони відповідали їхнім власним.

У цьому вогняному знаку є щось епатажне і часто екзотичне. Багато Стрільців вільно володіють іноземними мовами, краще, ніж інші знаками. Вони доволі харизматичні, й можуть бути як вашим улюбленим учителем у школі, так і духовним (і сексуальним) інструктором з йоги в спортзалі. Стрільці люблять говорити, обговорювати та ділитися знаннями, але вони також можуть витягнути повітря з кімнати, постійно спілкуючись на свою улюблену тему. Однак, це яскраво запалені свічки Стихії Вогню, які притягують до себе людей, як метеликів до полум’я.

Найкраще для романтики: Овен
Найкраще для тривалого кохання: Близнюки

Якщо ви не вогняний знак, але ви вважаєте, що один з цих описів підходить вам краще, ніж ваш реальний знак зодіаку, цілком ймовірно, що у вашій особистій карті є сильна стихія вогню. У вас може бути кілька планет у вогняних знаках, або Місяць у вогняному знаку, або вогненний асцендент (знак, який підіймався під час вашого народження). Ми всі складні створіння, і знання того, як планети та стихії впливають на вас особисто, допоможе вам дізнатися набагато більше про себе справжнього, глибокого та прихованого.

За матеріалом vogue.com.au

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.