До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як носити червону помаду: мрії про мирне життя

Червоний тон у макіяжі сьогодні так само переконливий, як і тисячі років тому: привертає увагу і не дає відвести погляд. Жодної містики: у червоного — найбільша довжина хвилі з усіх кольорів спектру. І найвражаючий список прихильниць — від Клеопатри до Ріанни.

Червона помада перейшла з розряду звичних б'юті-засобів до розряду предметів розкоші. Відразу з кількох причин: по-перше, практично немає приводів нею користуватися. По-друге, якщо є привід, то під маскою макіяж губ залишається невидимим. Але за бажання можна знайти оказію. Нехай навіть це буде експеримент перед дзеркалом у ванній або тріумфальна поява на домашній вечірці. Зрештою, як справедливо нагадує Тійна Орасмяе-Медер, ми завжди стверджували, що фарбуємося лише для себе — і ні для кого більше.

Реклама

У моді зараз вологий глянцевий блиск і металічне покриття, яке ще якихось зо п'ять років тому презирливо назвали б перламутровим. Як змінилася б'юті-індустрія за останню декаду, читайте тут.

Версатильність макіяжу нині дає змогу використовувати червону помаду в різний спосіб: скрупульозно обводячи контур губ або розтушовуючи її подушечкою пальця, щоб вона мала розмазаний вигляд; обирати бездоганно матові текстури — або нещадно, як у найперших підліткових експериментах з макіяжем, нашаровуючи блиск.

Вибираємо червоні помади і блиски, які виводять макіяж на новий рівень: текстури, аромати, формули, комфорт — усе в них поєдналося. Важливо: щоб знизити градус пафосу, який неминуче зростає при використанні червоної помади, варто використовувати ягідні відтінки кольору: журавлина, малина, вишня.

<b>помады красные и блески лето 2020</b>
красная помада 2020

Фото: David Ferrua @ArtList

Стиль: Michelle Cameron @Home Agency

Прически: Joseph Pujalte @ArtList

Макияж: Karin Westerlund @ArtList

Ассистент стилиста: Clémence Guillerm

Модель: Hannah Sprehe @Elite

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.