До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

6 трендів макіяжу очей, які ми оцінюємо саме зараз

Медичні маски, які знеособлюють навіть найяскравішу зовнішність, все-таки стимулюють креативність. Фарбувати очі хочеться навіть тим, хто у звичайному житті не захоплювався макіяжем. Зібрали шість модних трендів макіяжу цієї весни, які пожвавлюють погляд — і абсолютно точно не залишаються непоміченими.

House of Holland
Спалах барви

Яскраві відтінки в макіяжі очей — найпомітніший тренд. Матові текстури мають супермодний вигляд у всіх відтінках, від жовтого й помаранчевого до м’ятного, як у Max Mara. З таким макіяжем можна носити навіть тілесну маску, якщо ви розумієте, про що ми.

Реклама

<b>яркий цвет глаза</b>

Drama Queen

Густі чорні підводки, кремові тіні, густо нанесений олівець — чи то вісники апокаліпсису, чи то гідна уваги зухвалість перед лицем невідомості. У будь-якому разі, це дуже ефектно.

<b>Драма мейк глаза</b>

Доповнена реальність

Квіти, як Giambatista Valli, найімовірніше, доступні тільки як маски в Instagram. Але ж вії-то наклеїти зможе кожен. Пропонуємо не відмовляти собі у втісі.

<b>Аппликации мейк глаза</b>

Художній прийом

Тонкі лінії, що нагадують про роботи Анрі Матісса, Пабло Пікассо або Маші Реви — прекрасний мінімалізм. Можна потренувати руку, поки є час.

<b>рисунки мейк глаза</b>

Штрихпунктир

Штрихи й розчерки — чи то насічки, чи то нагадування про Джокера. Можна вправлятися з олівцями будь-якого відтінку. Дуже гарно — з білим, як в Issey Miyake.

<b>линии штрихи глаза</b>

Проблиски

Можна обсипатися блискітками з ніг до голови, можна довести їхню концентрацію до абсурдної — все одно під маскою є шанс залишитися невпізнаною. Але варіант з показу FENDI настільки гарний, що варто приберегти його на ліпші часи, які неодмінно настануть після карантину.

<b>блестки мейк глаза</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.