До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Жизель Бюндхен стала обличчям Dior

Топ-модель Жизель Бюндхен знову стала представницею Дому Dior. Цього разу їй довірили представляти флагманську лінію для догляду за шкірою Capture Totale.

У Dior щасливі: кажуть, що Жизель і Capture Totale скроєні одне для одного, бо втілюють те, що англійською називають wellbeing, і те, про що топ-модель відверто розповіла у своїй книжці "Уроки: Мій шлях до свідомого життя "(Lessons: My Path to a Meaningful Life), яка вийшла восени 2018 року і тут же потрапила до списку бестселерів New York Times.

Реклама

Не всі знають, але Жизель – посол доброї волі ООН із захисту навколишнього середовища і активістка, яка прагне захистити планету. "Виняткова жінка і легендарна лінія для догляду Capture Totale об'єдналися в пошуку природності і безтурботності".
Нагадаємо, б'юті-амбасадорами Дому Dior є: Наталі Портман, Дженніфер Лоуренс, Белла Хадід і Кара Делевінь, яка представляє лінію для догляду за юною шкірою Сapture Youth.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.