До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найгарніші: б'юті-образи Тижня моди в Нью-Йорку

У Нью-Йорку відбувся Тиждень моди осінь-зима 20/21. Розглядаємо найзахопливіші б'юті-образи з показів.

Area
Area

Зачіски: Jawara

Реклама

Макіяж: Канако Такасе

Манікюр: Наомі Ясуда

За б'юті-образи на шоу відповідав Jawara, знаменитий стиліст зачісок, запрошений б'юті-редактор Dazed Beauty. За допомогою волосся і ниток з нанизаними кристалами він створив зачіски, які можна було вважати самодостатнім аксесуаром. Вже хочеться подивитися, як їх відтворять знаменитості на червоних доріжках.

Area

Волосся використовували як шарф, який красиво обіймав шию. Не обов'язково запасатися кілометрами стразів, щоб повторити образ, достатньо шпильок.

<b>Area fw2021 beauty</b>

Rodarte

Зачіски: Оділь Жильбер

Макіяж: Джеймс Каліардос

Якщо показ був омажем роману Брема Стокера "Дракула", то макіяж був сумішшю пін-ап і готики. Підкреслити настрій і загострити образ (у всіх сенсах) допоміг спеціально розроблений брендом Morgan Teylor манікюр у відтінку, що дуже нагадує Rouge Noir.

@rodarte

На подіумі можна було помітити і такий варіант нейл-арту:

@Rodarte

Кейт і Лора Малліві, засновниці бренду Rodarte, опублікували у своєму "Інстаграмі" ще одне барвисте фото, що відображує весь настрій колекції.

@kateandlauramulleavy

Безліч образів римувалися з каскадами живих орхідей фіолетового кольору.

@kateandlauramulleavy
Anna Sui

Зачіски: Garren

Макіяж: Pat McGrath

Fearlessly bold eyes and lips with flawless skin – опис однієї з фото в "Інстаграмі" @annasui. За макіяж відповідала найвідоміша візажістка світу Пет Макграт, за зачіски – знаменитий стиліст Гаррі, в кріслі якого побували Мадонна, Лінда Євангеліста та Вікторія Бекхем. У його портфоліо – безліч робіт з видатними модними фотографами, в тому числі, для обкладинок Vogue (одна з останніх – Лана Дель Рей на обкладинці Vogue Italia).

Anna Sui

У макіяжі акцент зробили водночас на очі і на губи. Повіки моделей переливалися неповторним блиском – схоже, з власної лінії макіяжу Пет Pat McGrath Labs.

Anna Sui

Накладні вії, підведені очі, насичений відтінок фуксії на губах – у цьому макіяжі було все. Але при цьому йому вдалося залишитися жіночним і розкішним.

Anna Sui
Anna Sui
Dion Lee

Зачіски: Юджин Сулейман

Макіяж: Ерін Парсонс

Один з найцікавіших – макіяж, який придумала візажист Ерін Парсонс для шоу Dion Lee. Обличчя і кисті моделей були усіяні крихітними металевими кульками, які нагадували пірсинг.

Dion Lee@erinparsonsmakeup
Dion Lee@erinparsonsmakeup

My minimal techno raver/punk dreams came true, – емоційно підписала серію світлин з показу Ерін у своєму "Інстаграмі". Здається, наша мрія про мінімалістичний і бунтарський макіяж теж збулася.

Dion Lee
Dion Lee

Той макіяж, який неодмінно захочеться повторити для рок-фестивалю.

Dion Lee
Christian Siriano

Зачіски: Жюстін Маржан

Макіяж: Ерін Парсонс

Манікюр: Джулі Кендалек

Christian Siriano

Дівчата, немов карткові королеви, зробили показ Christian Siriano. Неоново-рожеві губи – в тон до обстановки, крихітні мушки-серця на вилицях, затягнуті корсети і капелюхи з широкими полями.

Christian Siriano

Образ завершував глянцевий манікюр роботи зіркового майстра Джуді Кендалек.

Christian Siriano
Oscar de la Renta

Зачіски: Оділь Жильбер

Макіяж: Том Пешо

Союз, укладений на небесах, – Оділь Жильбер і Том Пешо, – придумали нові образи неймовірної краси для показу Oscar de la Renta. З одного боку, нічого незвичного. З іншого – червона помада на тлі чистого обличчя і зібраного волосся мала такий свіжий вигляд, що хочеться носити її знову.

Oscar de la Renta

Акуратний грумінг брів, сяйна шкіра, завиті вії. Більше нічого не потрібно.

Oscar de la Renta

Вдалий вигляд має поєднання теплого відтінку тонального засобу і підтона оранжево-червоної помади. Шовковий шарф – у тон до неї.

Oscar de la Renta
Oscar de la Renta
Oscar de la Renta
Michael Kors Collection

Зачіски: Орландо Піта

Макіяж: Дік Пейдж

Michael Kors Collection

Гладкі укладки, nude-макіяж у персикових тонах. Такий образ – ідеальне рішення на кожен день.

Michael Kors Collection

Особлива увага – на глибокий бічний проділ. Ефектне рішення, яке, на відміну від прямого проділу, гармонійного тільки з абсолютно симетричними рисами обличчя, личить всім.

Michael Kors Collection
Michael Kors Collection
Carolina Herrera

Зачіски: Гвідо Палау

Макіяж: Лорен Парсонс

Carolina Herrera

Покази Carolina Herrera вирізняються традиційним кастингом: тут завжди тільки ті моделі, яких можна назвати конвенційно красивими.

Carolina Herrera

Гвідо створив укладку, яка прикривала вуха дівчат і приковувала увагу до обличчя. Ззаду волосся було зібране в прямий шовковий хвіст.

Carolina Herrera
Vera Wang

Макіяж: Лючія П'єроні

@verwanggang

Густі вії-пір'я викликали асоціації з Чорним Лебедем з Чайковського. Безумовно, це Одилія, зловісна і прекрасна.

Vera Wang
Vera Wang
Vera Wang

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.