До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 головних трендів на Тижні моди в Нью-Йорку

Добіг кінця Тиждень моди в Нью-Йорку і саме час заглянути в колекції дизайнерів і подивитися, що ми носитимемо в сезоні осінь-зима 2020/2021. Vogue.ua виділив 5 головних тенденцій.

Gabriela Hearst
Незвичні вирізи на талії

Незвичні вирізи на талії новий тренд майбутнього осінньо-зимового сезону. Тепер під час вибору елегантної і жіночної сукні, перше, на що слід звернути увагу наявність фігурних вирізів. У колекціях дизайнерів можна знайти безліч варіантів: затишна трикотажна сукня представлена у Dion Lee, ошатний чорний варіант, обрамлений кристалами, є у Prabal Gurung, а білий, немов весільний, образ для сучасної нареченої можна знайти у Khaite.

Реклама
Dion Lee
Prabal Gurung
Khaite
Банти

Буржуазна естетика не збирається покидати колекції брендів у сезоні осінь-зима 2020/2021. Дизайнери серйозно і надовго надихнулися минулою епохою та продовжують оспівувати блузки з бантами. Adam Lippes показали шовкову блузку, яку ідеально доповнить картатий піджак, Self-Portrait поєднали білу блузку зі шкіряною спідницею, а Tory Burch одягнули зверху світшот.

Adam Lippes
Self-Portrait
Tory Burch
Пончо

Наступної зими замість трикотажних светрів і oversize-пальт на запах усі модниці носитимуть об'ємні пончо, за якими вже точно не буде видно зайвих кілограмів. Але розслаблятися не варто, адже це не єдиний тренд. Наймодніші пончо представлені в колекціях Zimmermann, Michael Kors Collection і Bevza – залишилося тільки вибрати.

Zimmermann
Michael Kors Collection
Bevza
Напів прозорі тканини

Для вечірніх виходів нью-йоркські дизайнери продовжують акцентувати увагу на напів прозорих матеріалах: сітці, шовку, фатину і мереживі. Jason Wu Collection роблять ставку на провокаційну чорну блузу з ніжної сітки, яку бренд комбінує з чорними високими штанами від смокінга. А Tom Ford і Rodarte взяли курс на сукні. Перші показали сексуальний мереживний варіант з асиметричним вирізом і двома бантами, а другі – драматичний образ, посипаний дрібними камінцями.

Jason Wu Collection
Tom Ford
Rodarte
Бра

Сміливі бра, які завдяки Кеті Голмс торік стали досить популярними, продовжують з'являтися в колекціях брендів у різних інтерпретаціях. Jacquemus показали вовняне бра на кілька ґудзиків, Khaite – спокусливий і зухвалий варіант, а Brandon Maxwell – блискуче бра для виходів на червоні доріжки.

Jacquemus
Khaite
Brandon Maxwell

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.