До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі сумки та взуття на Тижні моди в Нью-Йорку

Добіг кінця Тиждень моди в Нью-Йорку і саме час виділити головні тренди серед аксесуарів сезону осінь-зима 2020/2021. Vogue.ua зібрав найкращі сумки та взуття з колекцій дизайнерів, за якими зовсім скоро розпочнеться модне полювання.

Proenza Schouler
Сумки

Схоже, що наступна осінь буде особливо щедрою на цікаві аксесуари. Серед головних трендів: безформні сумки величезних розмірів як у Proenza Schouler і Jonathan Simkhai, об'ємні клатчі з бахромою Zimmermann, моделі з овчиною у стилі 1970-х років у колекціях Michael Kors Collection і Tory Burch, а також сумки з екзотичної шкіри Marc Jacobs, Longchamp і Vivienne Hu. Більше того, мода на скульптурні сумки цієї осені набере небувалих обертів, адже у колекціях брендів можна знайти прямокутні конверти у Marc Jacobs, півкола і піраміди у Coach 1941, напів прозорі серця у Area.

Реклама

<b>модные сумки Нью-Йорк</b>

Взуття

Із взуттям справи не менш захопливі. На модних подіумах стало все більше туфель і черевиків з прямокутним носком як у Jonathan Simkhai, Longchamp і Marc Jacobs. Як і раніше, будуть актуальними грубі черевики на тракторній підошві Zimmermann і Monse, а також чоботи зі збіркою Oscar de la Renta, Rag & Bone. Для вечірніх виходів дизайнери підготували атласні туфлі, прикрашені ремінцями з ошатними пряжками, як у Rodarte і Prabal Gurung, а для streetstyle-фотографій – босоніжки з дутими пряжками Proenza Schouler і Christian Siriano.

<b>модная обувь Нью-Йорк</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.