До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Камуфляж: б'юті-історія листопадового Vogue

Сучасні маски – нові тональні засоби: вони працюють з проблемами шкіри, тільки не маскують їх, а по-справжньому перетворюють обличчя. Жовті маски з куркумою знімають запалення, сині з глиною регулюють ліпідний баланс, червоні альгінатні добре зволожують і підтягують шкіру.

Худі з бавовни, Martine Rose; дощовик з поліуретана, Flying Tiger

Але, звичайно, ця історія не тільки і не стільки про функції б'юті-засобів, скільки про те, яка різноманітна краса. А ще про те, що справжнє обличчя не сховає ні одна маска. І про те, що краса категорично не в моді: у моді чесність і сила.

Реклама

Модель Емілі Гаффорд в об'єктиві фотографа Гассе Нільсен має вигляд зухвалого юнака. Глядач не відразу розуміє, що перед ним – тендітна, дуже красива дівчина – просто коротко стрижена, вільна і горда. В історії – багато алюзій на покази осінньо-зимового сезону: Preen, Eudon Choi, Alexander Wang, де дизайнери і стилісти розкривали своє захоплення морською стихією.

Шкіряне пальто, Marni; жакет з деніму, Martine Rose; гачок, King Jane by Jane Kønig
Пальто з нейлона, фланелі і бавовни, шерстяна водолазка, все – Balenciaga

Пірнальники хене, які добувають молюсків з дна біля берегів Південної Кореї – без дихальних апаратів; плавчині; рибалки. Їх шкіра просолена вітром, а волосся намокло від солоної води. Вони – по-справжньому сильні жінки, які перебувають у своїй стихії – ось хто героїні цієї фотоісторії.

Спальний мішок – власність стиліста

Фото: Hasse Nielsen @lalaland-artists.com

Стиль: Mette Krogsgaard @wowstyling.com

Макіяж: Trine Skjødt @lundlund.com з використанням Chanel

Зачіски: Julie Garrett @agenturcph.dk

Кастинг: Neill Seeto @imacasting.com

Модель: Emily Gafford @www.mpmanagement.com

Instagram: @vogueua_beauty

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.