До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гороскоп краси на грудень 2019

Кольоровий манікюр, пластика грудей, пілатес і боротьба з розтяжками – що зірки радять у грудні. Детальний гід vogue.ua.

Нігті

Тельцям, Дівам і Козерогам можна експериментувати з покриттям у період з 20 до 31 грудня. Сприятливі дні для догляду за руками для всіх знаків: 3, 6, 8-9, 14, 16, 22-24 і 29 грудня.

Реклама
Benetton
Зуби

Видаляти зуби і робити операції на яснах можна лише тоді, коли Місяць убуває, щоб уникнути великої втрати крові. Потрібно вибирати дні, коли Місяць перебуває у знаках Терезів і Скорпіона: 14, 20-23 грудня. Сприятливі дні для відвідування стоматолога (пломби, гігієна, ортодонтичні процедури): 14-24 грудня.

Vivetta
Волосся

Тельцям, Близнюкам, Дівам і Терезам цьогоріч захочеться кардинально змінити зачіску. Краще дочекатися періоду, коли Венера буде у Водолії з 20 до 31 грудня. І вибирати день, коли Місяць зростає.

Найвдаліші дати для фарбування – коли Місяць перебуває у знаках Тельця, Діви і Козерога: 2, 7, 9-10, 27, 30 грудня.

Anna Sui

Починати курси добавок і вітамінів від випадіння волосся і записуватися на процедури догляду за шкірою голови варто у час Місяця, що зростає: з 1 до 11 і з 27 до 31 грудня.

Щоб стрижка зберігала форму якомога довше, слід йти в салон, коли Місяць убуває – 17 грудня.

Щоб прискорити ріст і додати волоссю об'єму, краще записатися на стрижку 9 грудня, коли Місяць перебуває у Тельці.

Тіло

Запускати боротьбу з розтяжками слід при благотворному впливі Сатурна на Венеру в Козерозі: з 1 до 20 грудня.

Результат від епіляції воском і шугарингу триватиме довше, якщо робити його в третю і четверту фази місячного циклу. Відповідні дати: 25 і 27 грудня.

Area
Харчування і спорт

Земним знакам зодіаку – Тельцям, Дівам і Козерогам рекомендовано ввести в раціон більше зелених овочів і фруктів. Шпинат, броколі, авокадо і зелений перець наситять вітамінами, необхідними для підтримання природної краси. Сокові дієти також підуть на користь, але починати їх потрібно в дні, коли Місяць спадає при Венері в Козерозі. Відповідні дати з 10 до 20 грудня.

Поки Марс в Овні і Скорпіоні (а це весь грудень) буде корисно ходити на йогу і пілатес.

Косметологія

Процедури активного зволоження і живлення краще робити у час Місяця, що зростає: з 1 до 11 і з 27 до 31 грудня. У ці ж дати слід починати використання засобів з вітаміном С.

Сироватка з вітаміном С, Omorovicza

В інші дні Місяць убуває; варто запланувати серію легких фруктових пілінгів, біоревіталізацію, освітлення пігментації, дренажний масаж від набряклості та присвятити особливу увагу очищенню.

Очищувальна гель-олія для зняття макіяжу з обличчя та очей Sublimage L'Huile-En-Gel de Démaquillage

Колоти філери і вводити ботокс краще 4-5, 9-10, 30-31 грудня. Видаляти родимки і судинні сіточки з 17 до 19 грудня.

Пластичні операції

На пластику грудей, носа і повік можна записуватися 20-21 грудня; підтяжку обличчя слід робити 17-19 грудня. Найкращі дні для операцій на ногах (боротьби з варикозом, вальгусною деформацією стоп) 13-16 грудня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.