До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Fashion Porn: спільний вінтажний проект Byronesque та Opening Сeremony

З 8 по 23 липня 2017 року в Нью-Йорку буде проходити винятковий захід. Легендарний вінтажний магазин Byronesque і не менш знаменитий Opening Сeremony об’єднали свої зусилля і створили унікальний маркет Fashion Porn. У любителів "глибинної" моди є трохи більше двох тижнів, щоби купити речі Raf Simons, Helmut Lang, Balenciaga від Nicolas Ghesquiere, Vexed Generation та Maison Martin Margiela з колекції 1989-2009 років. До речі, таємний архів Margiela розташували на третьому поверсі.

Фото: Instagram @byronesquevintage

"Ми дуже проти швидкої моди і підтримуємо слова Вів’єн Вествуд: "Купуйте менше, обирайте краще" – це наше майбутнє, і ми просто зобов’язані врятувати планету. І це майбутнє моди, яке ми поважаємо, ми fuck with the past, аби зробити його актуальним сьогодні. Звідси й ідеї, як от Fashion Porn", – розповідає Джилл Лінтон, власниця Byronesque.

Реклама
Фото: Instagram @byronesquevintage
Фото: Instagram @byronesquevintage

"Період з середини 80-х до "нульових" було останнім креативним. Потім усе почало мінятися, але важливо відстоювати творчу непокору цих дизайнерів та культури, яку вони створили, хоча в той час вони не були миттєво затребуваними. Тільки озираючись назад, люди розуміють, наскільки важливі колекції. Мода настільки банальна в наші дні. Через 15 років ви не зможете продати свої речі від Zara чи H&M", – запевняє Джилл Лінтон.

Фото: Instagram @byronesquevintage

Маніфест Byronesque закінчується заявою "Ми не запозичуємо з минулого. Ми – майбутнє моди".

Адреса: Нью-Йорк, Говард-стріт, 35.

<b>OC</b>

Читайте також:

Особый интерес: почему стоит покупать винтажную одежду

Ліза Ющенко про стиль, вінтаж та Київ

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.